Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gop ta dün saat 15.30 dan beri aralıksız kar yağışı vardı ve ilk defa şuan durdu

(01-17-2021, 04:22 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saat 18.00 - 19.00 gibi DEK bantları Bulgaristan açıklarından akmaya başlayacak.
Bu ilk etapta doğuyu vuracak.

Gece saatlerine doğru yıldıza döneceği için tamda boğaz çevresi ve and yakası güzel kar alır.

Ben dedim bu murph beni boş geçmez hele birde o radar görüntüsünü görmeseydim efsane yagacakti  Smile
Serkan bey bakın demin arabayı temizledim sabah çıkarken rahat olsun diye çok cılız havada yağan bir yağış var yarım saatte cami kapamış gene altta resim atıyorum 
Demem o ki bir saat sağlam yağış costurur şu an herkezi
Yağan her kar tanesi tutuyor şu an -3 derece sıcaklık 
resim
  Beğenenler:
  • Xooner

Sabah trafikte ilgili alanlarda büyük sıkıntı olabilir.

resim

Helalinden 10 santimi var..Smile

Beğenenler:
  • Burçin tugay, Ftherdem, Snowsedat

(01-17-2021, 04:31 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Helalinden 10 santimi var..Smile

Serkan bey sabah icinmi konusuyorsunuz

Sakarya Atatürk Stadyumundan bir kare. 
Gün boyu aralıksız devam etti kar çok şükür. 10-15 cm arası birikim yaptı. 

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Erol Bıldırcın, Snowsedat

resim

resim

Serkan abi @snowserkan ay sonu sisteminden önce ya avrupaya (daha tercihim Smile )belki de Türkiye'ye bu hareketten ekmek çıkmaz mı?
Yani belki Türkiye'ye olmaz ama avrupaya polar vortex kuzeye çekirdeğini taşımaya çalışırken güneyde güç kaybediyor gibi yorumladım bu da o bölgede hapsolmuş soğukların azor tarafından rahatsız edilip kıtaya yayılmasını gerektirmez mi?

Çünkü su zamana kadar batıya çalıştı siklonlar avrupada
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Snowsedat, snowserkan

(Son Düzenleme: 01-17-2021, 04:52 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-17-2021, 04:37 PM)Burçin tugay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-17-2021, 04:31 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Helalinden 10 santimi var..Smile

Serkan bey sabah icinmi konusuyorsunuz

Burçin bey bu yağış olacak ve göreceğiz. Gece ve sabah 10.00'a kadar

(01-17-2021, 04:43 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

resim

Serkan abi @snowserkan ay sonu sisteminden önce ya avrupaya (daha tercihim Smile )belki de Türkiye'ye bu hareketten ekmek çıkmaz mı?
Yani belki Türkiye'ye olmaz ama avrupaya polar vortex kuzeye çekirdeğini taşımaya çalışırken güneyde güç kaybediyor gibi yorumladım bu da o bölgede hapsolmuş soğukların azor tarafından rahatsız edilip kıtaya yayılmasını gerektirmez mi?

Evet bu görüntüde Avrupa'ya salınım olacak gibi duruyor duruyor ama AZOR'un meydana çıkmasıyla Türkiye'yede salınabilir.
Vade uzun bu görüntü değişecektir.
Detayları olasılıkları buradan gün gün yorumlarız beraber.

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, тaяaηтυℓa, 57 Ziyaretçi