Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-17-2021, 12:42 AM)SinemSahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-17-2021, 12:39 AM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-17-2021, 12:33 AM)SinemSahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2017 kışı yanlis hatirlamiyorsam graupel ile bir anda aksam saat 17.00 civarlarinda başlayıp yarim saatte istanbul kitlemisti. Hava gunluk guneslikken yarim saatte değişti hersey. 2017 hariç geri tarihe doğru hatirladigim tüm efsane kar yagislari sabaha karşı oldu. Gece yatarken hic birsey yok. Sabah her yer 15 - 20 cm. Sanirim bu sistem benim içinde gece 2 den sonra baslar : )))

2017 de dün gibi aklımda eve yürüyerek gelmiştim işten. Trafik felç olmuştu yarım saatte. Bu kadar keyif alarak yürüdüğüm olmamıştır hiç. İnşaallah sabaha gğzel uyanırız.

İns. Ama bu sefer niyetim sabah surprizi ile uyanmak değil. Bizzat anı yaşamak. Baslayinca kar bardak termosuma kahvemi doldurup cikicam : )))

O zaman pıerreloti den güzel bi resim bekliyoruz site olarak sizden..
  Beğenenler:
  • SinemSahin

Sabır sabır çatlıycaz kardeşim
Yaw bir kar yağması bu kadar zor bir coğrafyada niye doğdum ben
Ne vardı norveç te inlandıyada hatta sibiryada doğsaydım
  Beğenenler:
  • Captmehmet, SinemSahin

Saat 15 e kadar mgm yoğun kar yaptı İstanbula
  Beğenenler:
  • SinemSahin

Gaziosmanpaşa da lapa lapa devam ediyo ama o kadarda fazla tutmuyor az az yavaş yavaş tutuyo
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, SinemSahin, ThunderSnow

https://www.mgm.gov.tr/?il=Kocaeli&ilce=Gebze

Gebzede yarin 18.00 e kadar yogun yagis var
  Beğenenler:
  • SinemSahin

İzmit bu akşam 18:30-22:00 arası çok güzel bi yağış aldı ☺️??
resim

resim

resim

direk upload
  Beğenenler:
  • adakar, idieforyou41, SinemSahin, snow41, ThunderSnow

Yüksek seviye soğuğu, ULL merkezi yaklaştı, üst katmanlarda güneyli akımlar etkisini kaybediyor ve bunun ilk işaretleri heryerden GOLL haberleri geliyor, gelecekde..Gece saatlerinde saat 00 01 gibi cephe yağışları eşliğinde, karayele çevrilmiş rüzgârla yağışlar yeryer tipiye dönüşecek..Soğuk derinliği bölgesel değil, genele dönecek ve yarın muhtemelen kuzeyli akımlarla DEK ler vurduğu yeri KAR a gömecek.. thumbsup Sabrın sonunu sabaha kadar bekleyenler görecekler..Bugece muhteşem şölen başladığında benim içinde bir fincan fazladan sahlep, kahve yada çay içerseniz verdiğim emeklerime karşılık olacaktır.. thumbsup

(Son Düzenleme: 01-17-2021, 01:07 AM, Düzenleyen: mirhan.)

Yağışlar yarın kaça kadar devam eder erdogan ve emin bey abilerim ve diğer üstadlar?
  Beğenenler:
  • SinemSahin

Bu arada Maltepe'de muhtesem Saf ve kuru KAR yağışı tahminlerime uygun olarak başlamıştır..Darısı diğer bekleyen bölgelere diyelim.. thumbsup

(Son Düzenleme: 01-17-2021, 01:09 AM, Düzenleyen: konuralp.)

Pembe bulutları özlemişiz vallahi Big Grin
Artık sabaha kadar nöbet vakti
  Beğenenler:
  • SinemSahin

Konuyu Okuyanlar:
bulcelik, 33 Ziyaretçi