| |
(01-17-2021, 12:42 AM)SinemSahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-17-2021, 12:39 AM)Ftherdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-17-2021, 12:33 AM)SinemSahin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2017 kışı yanlis hatirlamiyorsam graupel ile bir anda aksam saat 17.00 civarlarinda başlayıp yarim saatte istanbul kitlemisti. Hava gunluk guneslikken yarim saatte değişti hersey. 2017 hariç geri tarihe doğru hatirladigim tüm efsane kar yagislari sabaha karşı oldu. Gece yatarken hic birsey yok. Sabah her yer 15 - 20 cm. Sanirim bu sistem benim içinde gece 2 den sonra baslar : ))) O zaman pıerreloti den güzel bi resim bekliyoruz site olarak sizden..
Sabır sabır çatlıycaz kardeşim
Yaw bir kar yağması bu kadar zor bir coğrafyada niye doğdum ben Ne vardı norveç te inlandıyada hatta sibiryada doğsaydım
Gaziosmanpaşa da lapa lapa devam ediyo ama o kadarda fazla tutmuyor az az yavaş yavaş tutuyo
Yüksek seviye soğuğu, ULL merkezi yaklaştı, üst katmanlarda güneyli akımlar etkisini kaybediyor ve bunun ilk işaretleri heryerden GOLL haberleri geliyor, gelecekde..Gece saatlerinde saat 00 01 gibi cephe yağışları eşliğinde, karayele çevrilmiş rüzgârla yağışlar yeryer tipiye dönüşecek..Soğuk derinliği bölgesel değil, genele dönecek ve yarın muhtemelen kuzeyli akımlarla DEK ler vurduğu yeri KAR a gömecek..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Erol Bıldırcın, ErolB, Ftherdem, Haloquest, mehmet karsever, SinemSahin, snow41, Snowsedat, Yavuz sultan selim
Bu arada Maltepe'de muhtesem Saf ve kuru KAR yağışı tahminlerime uygun olarak başlamıştır..Darısı diğer bekleyen bölgelere diyelim..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Haloquest, mehmet karsever, muratevgin, SinemSahin, snow41, Snowsedat
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 38 Ziyaretçi |