| |
emin bey perşembe diyorsunuzda, bu sistem yrın öğlen bitecek gibi görünüyor, sizce perşembeye kadar kar yağar mı?
(01-16-2021, 10:15 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Azorun paylaştığı -40 lık çekirdek Karadeniz'e uzanıyor yani buna deniz tepki verecek modellerin öngöremediği kütleler İstanbulu kara gömecek inşallah. Sistem gireli daha 5 6 saat anca oldu kaldı ki asıl sistem yarın girecek soğuk karakterli olan . Az bekleyin acele etmeyin sadece. Buda bizim işimize gelir! Gece 12 dem sonra kızakları hazırlayın ![]() (01-16-2021, 10:42 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence kıyı kesimler dahil tatmin olacağımız saatler sabaha karşı başlayak. Şuanda sıcaklık ve dewpoint’te bir hareket yok. Gerçek anlamda soğuk girişi ile beraber bu tablo değişecek diye umuyorum.Ozaman gece hava coşuyor diyorsun
Inşallah Sezer kardeşim. Ne diyelim herşey Allah dan. Kader kısmet. Sağlığımız yerinde olsun.
Kar Mutluluktur
Serkan bey bir sorum olucaktı. Az önce sakarya hendekte bi arkadaşımla görüntülü görüşme yaptım inanılmaz kar yağıyor. Radarda hendek üzerinde kütle görünmüyor ama bunun nedeni nedir acaba. Şimdiden teşekkürler
(01-16-2021, 10:47 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kar burada yağmura döndü... Sinirimden gülüyorum... Biz zoru sevdiğimiz icin daha çok çalışmamız gerekecek. Zaten Kadıköy’ü tatmin edebilecek yağış kabul edersiniz ki İstanbul icin felaket demektir malum o durumda yüksek rakımlı ilçelere yağacak karı düşününce
(01-16-2021, 10:42 PM)blacksnow80 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: emin bey perşembe diyorsunuzda, bu sistem yrın öğlen bitecek gibi görünüyor, sizce perşembeye kadar kar yağar mı? Kardeşim, devamlı paylaştığım modellere bakmıyormusun? Üzerimizde persembeye kadar sistem var ve bunu ben rüyaya yatıp söylemiyorum, bunu gösteren verileri herseferinde burada paylaşiyorumki devamlı merakla olacaklar sorulmasın diye.. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, sirgalton, 71 Ziyaretçi |