| |
20-40 cm 8 il için, yani marmara geneli için uyarı vermiş. kimi yer 5 cm olur. gider koaeliye 40 cm düşer. bekleyip görücez akşama neler olucak. hangi şehir daha şanslı bakalım.
Serkan bey rüzgarın yer seviyesine göre anlık durumuna bakabilecegimiz link varmı
MGM bin sitesinde gösterdiği rüzgar gün batısı gibi bişey yani güneyli sayilir
(01-16-2021, 11:36 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-16-2021, 11:28 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-16-2021, 11:19 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 20-40 CM. Abi ben çevre ülkelerin sınırlı alan modellerine baktım az önce Yunanistanın poseidon falan. Avrupadaki yağış tamamen erimiş görünüyor o modellerde ALADINi harita olarak görebiliyor muyuz halka açık bir model mi SUDAN ADAM
20-40 cm ismini saydığı iller için geçerlidir.
20 ila 40 cm arası değişen birikimler olacak.
Mgm cuma içinde bursa çanakkaleye aynı uyarıyı vermişti 10 cm değil 1 cm yağmadı, umarım bu sefer tutar.
sıcaklıklar kıyılar için kky yağmur sınırında ilk cephe girişinde kar olarak düşmeyebilir, akşam 18-20 arası kara döner diye düşünüyorum. 300 metre üzeri direk kar olarak başylacaktır.
Değerli Dostlar, 15.00 uyarısı tek tek yer belirtmek mümkün olmadığı için İstanbul il geneli olarak belirtilmiştir.
Lütfen tek tek neden başlamadı burada tarzı şeyler yazmayın. Bu saatin temel yazılma nedeni hazırlıklı olunmasıdır. O saatten sonraya mümkünse işlerinizi bırakmayın anlamında, yani uyarı mahiyetinde yazıldı. Asıl beklenen etkili kar akşam saatlerini bulacaktır. Saygılar.
Beğenenler:
• adakar, Bir Dost, Burak1980, Captmehmet, Eray, hacimurat, Hunter, Keremburada, mehmet karsever, Olyosmanli, scream, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, ThunderSnow, volkan34tr
(01-16-2021, 11:40 AM)Burçin tugay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey rüzgarın yer seviyesine göre anlık durumuna bakabilecegimiz link varmı Anlık rüzgar durumuna bakabileceğin tek kaynak uydu görüntüleridir. Bulut hareketlerine göre değerlendireceksiniz. https://en.sat24.com/en/tu/visual (01-16-2021, 11:40 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi ben çevre ülkelerin sınırlı alan modellerine baktım az önce Yunanistanın poseidon falan. Avrupadaki yağış tamamen erimiş görünüyor o modellerde ALADINi harita olarak görebiliyor muyuz halka açık bir model mi Paylaşmaz.. Sen buradan bak Sefa. https://www.mgm.gov.tr/tahmin/wrf-model-...24&g=p#sfB
(01-16-2021, 11:44 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli Dostlar, 15.00 uyarısı tek tek yer belirtmek mümkün olmadığı için İstanbul il geneli olarak belirtilmiştir. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| тaяaηтυℓa, 56 Ziyaretçi |

şu konuyu detaylandıralım abi artık bence