Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Serkan bey foruma guzel bir baslik olmus tesekkurler
  Beğenenler:
  • hacimurat, mehmet karsever, snowserkan

%1 de olsa 2017 deki gibi sürpriz yapma ihtimali var diye anlıyorum ya özellikle emin abinin carsambaya kadar sürebilir demesiyle. Hayırlısı, bugün kaçarı yok yağacak o kar insallah

Bugün tüm istanbulu dolaşmayı düşünüyorum kar bilgisi görsel paylaşım için kar yoğunluğu nerede olursa orada olacağım
  Beğenenler:
  • snowserkan

(Son Düzenleme: 01-16-2021, 11:15 AM, Düzenleyen: Nieve.)

(01-16-2021, 10:43 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağış en geç 12.00 gibi başlar ve zamanla kuvvetlenir

Saat 15.00 gibi saf KAR şartları oluşuyor takibe devam.

Faniler arasında değişmeyen tek şey değişimdir. Buna göre hareket edin.

Duyduğum en erken kar başlangıç saati tahmini. Ne mutlu.  banana

Diyagram ve AO- NAO görüntuleri gayet güzel...Ao nötre gelmiş.. thumbsup NAO oda nötr seviyelerinde.. thumbsup  Diyagrama dikkat ederseniz takibe aldığım aysonu sistemine Modellerden sonra oda sinyal çakıyor.. thumbsup  Eee ne demiştik? Bu KIŞ unutulmaz bir KIŞ olarak tarihe geçeceğini düşünüyorum.Hadi hayırlısı.. thumbsup
resim

resim

resim

.

VEEEE BEKLENEN UYARIDA GELDI HAYIRLI OLSUN

Marmara Bölgesinde Beklenen Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat!

Beklenen Hadise
Kar Yağışı

Beklendiği Yer
Marmara Bölgesinde bugün genellikle yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışların, akşam saatlerinden sonra bölge genelinde, kuzeybatı yönlerden esmesi beklenen kuvvetli rüzgarla birlikte kar yağışına döneceği, Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir, Bursa, Yalova, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinde bu gece ve yarın (17.01.2021 Pazar) yoğun kar (20-40 cm) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı
16.01.2021 18:00-17.01.2021 15:00

Hadisenin Şiddeti
Yoğun Kar

hava kapattı hadı hayırlısı arkadaşlar ,inşallah ıstediğmizin fazlasını alıcaz..

Radar’da 2 farklı yağış oluşumu var gibi görünüyor. Hem güneybatıdan kütleler geliyor. Aynı zamanda karadeniz üzerinden zayıfta olsa bir oluşum var. Bu gece cephe + dek kombo yapma ihtimalimiz var mı?

Bir de akdenizdeki AB ve ULL olasılıkları ile alakalı son durumu öğrenebilir miyiz Serkan Bey?
  Beğenenler:
  • SinemSahin

20-40 CM.

Mgm söz dinliyor.

(01-16-2021, 11:17 AM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Radar’da 2 farklı yağış oluşumu var gibi görünüyor. Hem güneybatıdan kütleler geliyor. Aynı zamanda karadeniz üzerinden zayıfta olsa bir oluşum var. Bu gece cephe + dek kombo yapma ihtimalimiz var mı?

Bir de akdenizdeki AB ve ULL olasılıkları ile alakalı son durumu öğrenebilir miyiz Serkan Bey?

Evet hocam ben de dikkat ettim. Böyle bir şey nasıl olur bilmiyorum ama iki farklı doğrultudan geliyor yağışlar. Umarım güzel yağışlar alırız.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, scream, SinemSahin

Konuyu Okuyanlar:
mehmet karsever, 28 Ziyaretçi