| |
%1 de olsa 2017 deki gibi sürpriz yapma ihtimali var diye anlıyorum ya özellikle emin abinin carsambaya kadar sürebilir demesiyle. Hayırlısı, bugün kaçarı yok yağacak o kar insallah
Bugün tüm istanbulu dolaşmayı düşünüyorum kar bilgisi görsel paylaşım için kar yoğunluğu nerede olursa orada olacağım
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, Eray, hacimurat, kral, mehmet karsever, scream, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan
VEEEE BEKLENEN UYARIDA GELDI HAYIRLI OLSUN
Marmara Bölgesinde Beklenen Yoğun Kar Yağışlarına Dikkat! Beklenen Hadise Kar Yağışı Beklendiği Yer Marmara Bölgesinde bugün genellikle yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışların, akşam saatlerinden sonra bölge genelinde, kuzeybatı yönlerden esmesi beklenen kuvvetli rüzgarla birlikte kar yağışına döneceği, Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir, Bursa, Yalova, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinde bu gece ve yarın (17.01.2021 Pazar) yoğun kar (20-40 cm) şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışının meydana getireceği buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 16.01.2021 18:00-17.01.2021 15:00 Hadisenin Şiddeti Yoğun Kar
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, hacimurat, KardanadamEmin, Keremburada, mehmet karsever, scream, Snowsedat, snowserkan
hava kapattı hadı hayırlısı arkadaşlar ,inşallah ıstediğmizin fazlasını alıcaz..
Radar’da 2 farklı yağış oluşumu var gibi görünüyor. Hem güneybatıdan kütleler geliyor. Aynı zamanda karadeniz üzerinden zayıfta olsa bir oluşum var. Bu gece cephe + dek kombo yapma ihtimalimiz var mı?
Bir de akdenizdeki AB ve ULL olasılıkları ile alakalı son durumu öğrenebilir miyiz Serkan Bey?
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa, Erol Bıldırcın, hacimurat, KardanadamEmin, Kartepemetin, Keremburada, kral, kuzey1352, mehmet karsever, scream, SinemSahin, Snow1921, snow41, SNOWSALİH, Snowsedat
(01-16-2021, 11:17 AM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Radar’da 2 farklı yağış oluşumu var gibi görünüyor. Hem güneybatıdan kütleler geliyor. Aynı zamanda karadeniz üzerinden zayıfta olsa bir oluşum var. Bu gece cephe + dek kombo yapma ihtimalimiz var mı? Evet hocam ben de dikkat ettim. Böyle bir şey nasıl olur bilmiyorum ama iki farklı doğrultudan geliyor yağışlar. Umarım güzel yağışlar alırız. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Poyrazkarayel, 27 Ziyaretçi |