| |
Saygıdeğer kıymetli üstadlarım
Sn. Snowserkan Sn. Tarantula Sn. KardanadamEmin Sistem hakkında şuanki son durum ile ilgili sizlerin derin bilginizi görüş ve yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Sizler benim gözümde harbi tahmincisiniz. Tahmin siz değerli üstadların, Takdir ise yüce Allah'ındır. Saygılarımla;
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral, Olyosmanli,
Son güncellemelere göre durum nedir acaba?
ThunderSnow yazdı (01-15-2021, 09:16 PM)
Profilinizden İl ve İlçenizi Belirtin.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Burçin tugay, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, Keremburada, kral, Olyosmanli, ThunderSnow
Yağış azalmış diyor herkes. Burda olumlu yorumlar yapılıyor. Bilen biri yorumlasa şu modelleri
(01-15-2021, 09:17 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam sistem doguladikca soğuk arttı ama yağış azaldı batılı çıkınca soğuk azalıyor ama yağış artıyor Ben o kadarını yorumlayamiyorum ama ufak bir ayar gerekiyor uygun rüzgar yönünü yakalasak olacak hemde çok güzel olacak Un su şeker var helva için uygun bir çift el lazım
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Carlosfb1907, Erol Bıldırcın,
(01-15-2021, 09:25 PM)Burçin tugay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-15-2021, 09:17 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok doğru bir tespit. Halihazırda görünen rüzgâr o eksi 12'nin altındaki bir 850 hpa ile bir arada sürprizlerle dolu bir sistem hediye edebilir ama şartların tam oturması gerekiyor. Bu arada Gfs Ecmwf'in yoluna sabah çıktısında gelecektir. Gfs biraz fazla bozdu, toparlayacak inşallah.
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, hacimurat, KardanadamEmin, kral, Olyosmanli, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Snowsedat, 73 Ziyaretçi |