| |
Herkese Merhaba ,
Bence bu sistemde MGM dahil herkes yanıldı , Bursa için MGM Kuvvetli Kar uyarısı verdi dün gece için (10-20cm ) , Yağan kar 2-3cm ve su oranı çok yüksek cıvık kar . Dolayısıyla "sistem" modellere olduğundan farklı göründü. 12 saat öncesinde bile net görüntü vermeyen atmosfer için ay sonu sistemini bu sefer geliyor , Sibirya Ekspresi vb. gibi konuşmak ne kadar doğru ? Bu arada Bünyamin Sürmeli'ye sürekli bir atıfta bulunmayı doğru bulmuyorum . Adam konumu gereği en popüler meteorolog. Bir çok kanala gazeteye yorum veriyor. Onlar da sizin gibi günler öncesinden modelleri görüp ihtimalleri değerlendiriyor. Her olasılık da televizyon karşısına çıkıp "Kar geliyor" diye yorum yapıp yanılması adamın güvenilirliğini bitirir. Sonuç olarak bu atmosfer . Birçok parametreye bakıp yorum yapılıyor. Marmara gibi zor bir coğrafyada Kar yağış ve miktarını günler öncesinden tahmin etmenin zor olduğunu bir kez daha anladık. Her zaman yağmama ihtimalini düşünüp çok umutlanmamak lazım aksi taktirde üzüntüsü büyük oluyor. Herkese bol karlı günler...
(01-15-2021, 10:32 AM)Ergunkar Bukadar karamsal düşünmeyin derim şuan yağan kar asıl sistemin arifesi,fragmanı başlangıç seviyesi daha serkan ve emin bey şuanki kar yağışını zaten havada göreceğimizi asıl sistemin cumartesi gecesi ülkemize giriş yapacağını söylediler siz rahatınıza bakın zaten gereken açıklama bugün yapılacaktır. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese Merhaba ,
Herkeze merhaba MGM de yanıldı bizde
belki başkalarıda yapacak birşey yok öyle veya böyle bir sürü yerde kar görüldü Ben umraniyedeyim arabanın camlarindan sulu sepken bir kar temizmedim enazindan bol yagislarimiz var barajlarımiz doluyor Bugün mübarek cuma hepimiz canı gönülden dua edelim çok hasret kaldık kar yağışına beklentimiz var Evden işe ,işten eve bir hayat yaşıyoruz. Sıkıntiliyiz Önce şükredelim nefes alabiliyoruz onu dahi yapamayanlar var Belki çok istiyoruz olmuyor kendimizi mahrum kalmış hissediyoruz yoksunluk çekiyoruz Nelerede sahip olduğumuzu hatırlayalım sağlığımız huzurumuz yerinde olmazsa iki metre kar yağsa dönüp başımızı ceviremeyiz bakamayiz bile Tekrar söylüyorum bugün mübarek cuma umutsuz olmak hiçbir Müslüman kardesime yakışmaz olacak ins dua edelim Moral bozmadan takibe devam pazar p tesi daha iyisi olacak ben inaniyorum
Beğenenler:
• 3uZgibi, ahmetcengiz, caner, Emreitsa,
(01-15-2021, 10:30 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sinem hanım paylaştığınız klip bir lastik markasının esprili bir reklamı olsa da kış ve kar ile ilgili sözleri beğenmedim açıkçası. Yanlış anlayacak birsey yok tabiki de. Zaten gerekli açıklamayı yapmışsınız : )))) Sorun yok : ))))
MORAL BOZMAYA GEREK YOK SERKAN BEY EMİN BEY CUMA GÜNÜ ORTALIK YIKILACAK DİYE BİŞEY SÖYLEMEDİKİ
ONLARDA HAFTA SONUNU İŞARET ETMİŞLERDİ BEN DUDULLUDAYIM BU KADAR BEKLEMİYORDUM BİLE BENİM İÇİN SÜPRİZ OLDU HERKES RAHAT OLSUN CUMARTESİ GECESİ PAZAR GÜNÜ PAZARTESİ BELKİDE SALI DAHA ÖNÜMÜZDE 4 GÜN VAR TADINI ÇIKARIN YAA MORAL BOZMAYIN HERKESE BOL KARLI GÜNLER
(01-15-2021, 10:32 AM)Ergunkar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese Merhaba ,Ergun KARdeşim, değerli görüş ve düşüncelerin, aynı zamanda incitmeden, kırmadan yapmış olduğun serzenişlerini anlıyabiliyorum, ama şunuda görmemezlikden gelmemelizki bizler burda çoğunluğumuz KAR HASTALARI, hatta KAR MANYAKLARIYIZ da denebilir..Bizler burda KAR ın yağabilme ihtimallerini, değerlendiriyor ve buna uygun verileri, dataları ve modelleri sizlerle paylaşmaya çaba gösteriyoruz..Bizler diğer bu konuya vakıf, kuruluşlar ve meteorologlar gibi KAR tahminini son iki, üç güne bıraksak bu çabalarımızın ve heyecanlarımızında hiçbir önemi kalmazdı diye düşünüyorum..Bizler yaklaşan sistemleri haftalar öncesinden veriyorsak, onu beklemenin heyecanının ne kadar üst seviyelerde olduğunu ancak bizim gibi KAR düşkünleri iyi bilir..
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Buyukadali, Captmehmet, Emreitsa, Ertan1967, karakış, kral, mehmet karsever, Poyraz, SinemSahin, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, volkan34tr
(01-15-2021, 11:02 AM)Evren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MORAL BOZMAYA GEREK YOK SERKAN BEY EMİN BEY CUMA GÜNÜ ORTALIK YIKILACAK DİYE BİŞEY SÖYLEMEDİKİ Bursa için söylendi , MGM uyarı verdi , Serkan Bey Güney Marmara(Balıkesir-Bursa-Yalova) yoğun kar alır dedi , Bünyamin sürmeli Bursa için hayatı olumsuz etkiler(Çanakkale-Bursa-Balıkesir) dedi . Sonuç yine öyle olmadı , Yani şunu söylemek istiyorum bence modellere göre herkes aynı şeyi söyledi ama öyle olmadı. Modellerin ön göremediği bir durum oldu .
(01-15-2021, 11:12 AM)Ergunkar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Peki bunu söylerken bugün için mi söylediler, genel olarak mı söylediler?(01-15-2021, 11:02 AM)Evren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MORAL BOZMAYA GEREK YOK SERKAN BEY EMİN BEY CUMA GÜNÜ ORTALIK YIKILACAK DİYE BİŞEY SÖYLEMEDİKİ https://twitter.com/i/status/1349952876479721475 |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 37 Ziyaretçi |