| |
Üstadlar cumartesi gecesi lapa lapa saf KAR mı göreceğiz yoksa bu sabaha karşı yağan cinste tozar halli mi ?
Show tıme yarın gece.sibirya expres trenimiz istasyonlardan kar toplayıp,toplayıp geliyor.
Yalnız son uğradığı istasyonda freni patlamış patlamış frenle geliyorrrrrrr (01-15-2021, 09:32 AM)Obyarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadlar cumartesi gecesi lapa lapa saf KAR mı göreceğiz yoksa bu sabaha karşı yağan cinste tozar halli mi ? Bakalım serkan ve emin bey müsağit olduklarında genel bi gün değerlendirmesi yapıcaklardır saygılar
(01-15-2021, 09:23 AM)caner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yaşadığım bölgede ne yerde ne havada hiçbir yerde yok az da olsa bi beyazlık. Evet, cuma sabah havada da olsa kar görürsünüz yorumları vardı ama hem Kadıköy'ü hem de son yıllarda sınır denilen sistemlerde başımıza gelenleri hatırlayınca ben de umutlanmadım. Pazar gününü bekliyorum hevesle. O gün 5 cm de olsa birikim yapmazsa çok moralim bozulacak ama. Hayırlısı.
(01-15-2021, 09:43 AM)Nieve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-15-2021, 09:23 AM)caner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yaşadığım bölgede ne yerde ne havada hiçbir yerde yok az da olsa bi beyazlık. 2 gün öncesine kadar güney marmara için bu kadar uyarı yapılmıyordu, bir anda güney marmaraya kuvvetli kar uyarısı geldi. beni korkutan o. modelden vs den anlamıyorum tabi ama sistem güneyledi, batıladı vs gibi şeyleri çok okuduk son 4 senede. bunun da öyle olmasından korkuyorum. acaba o güney marmaraya yağacak olan kar mı istanbula gelecekti de oraya kaydı diye konuşuruyorum kendi kendime
Arkadaşlar her kış ha bugün ha yarın derken 3 buçuk yıldan fazla süre geçti adam akıllı kar görmeyeli.
Benim gibi pozitif bir insan bile artık endişeli ve umutları çok azalmış hale geldi kar konusunda. Özellikle kıyı kesimlerde yaşayan arkadaşların korkularını anlıyorum çünkü ben de kıyıya yakın yaşıyorum. Çok değil, e5 üzerinden birkaç km yukarıdan başlayarak hafifte olsa örtü oluşurken, e5 karayolunun alt tarafında kardan eser olmuyor. Ama bu gözler 87'yi 2004'ü 2012'yi 2016'yı da gördü. Üstelik aynı yerde yaşarken. Yeterli soğuklukta sistem gelsin Caddebostan sahilde bile kara gömülürüz. Elden gelen birşey yok. Sabır ve umutla bekleyeceğiz. Şu mini buzul çağı muhabbetleri ne derece doğru bilmiyorum ama gerçekleşirse belki de kardan bıkarız önümüzdeki yıllarda ![]() Mevla neylerse güzel eyler. Hayırlı Cumalar
(01-15-2021, 09:54 AM)caner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-15-2021, 09:43 AM)Nieve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-15-2021, 09:23 AM)caner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yaşadığım bölgede ne yerde ne havada hiçbir yerde yok az da olsa bi beyazlık. Hayır benim pazardan beklentim çok büyük. Orada bir değişiklik yok diye biliyorum. Sanırım en kötü bu gece senaryoyu saat saat ortaya koyar @snowserkan
Sinem hanım paylaştığınız klip bir lastik markasının esprili bir reklamı olsa da kış ve kar ile ilgili sözleri beğenmedim açıkçası.
Kar kış bizim için kabus değil rüyadır, adeta bir peri masalıdır. Esprili bir paylaşım olduğunu biliyorum sakın yanlış anlamayın. İnşallah klipteki karlı görüntüleri yaşarız.
Pazar Pazartesi inşallah sıkıntı yok. Çok daha güzel bir sistem takibindeyiz ve bugün Serkan Bey daha net bir şeyler söyleyecektir.
Girit'ten Karadeniz'e varan 2017 sistemine benzeyen bir siklon olasılığı hâlen mevcut. Bunu kovaliyoruz. Dahası pazar pazartesi ve salı yıldız hâkim. Dek şartları da müsait. İnşallah beklediğimizden de iyisi olur. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| sirgalton, 55 Ziyaretçi |