Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-14-2021, 11:10 PM)Olyosmanli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Avrupa yakasının durumu nedir?  bu gece bizde faydalanacakmıyız yoksa sabah saatlerine mi kaldık?

Lutfen önceki sayfalardaki mesajları okuyun

Anlik paylaşimlar için bir telegram kanali olsa çok güzel olur aslinda sadece foto atabilcegimiz
  Beğenenler:
  • SinemSahin

Değerli karseverler,

İstanbul sonunda neredeyse 11-12 ay beklediği kar yağışına yarın inşallah kavuşuyor. Gönül isterdi ki şu anda İstanbul'da olsaydım ancak maalesef koronadan dolayı Mersin'de kaldım. İlerleyen günlerde buralar kar manzaralı fotoğraflarla dolacak inşallah. Diğer temennim ise kuraklık kapıya dayanmışken barajların dolması. Umarım sağlam kar yağışı gerçekleşir de barajlarımıza büyük anlamda fayda sağlar ve bu susuzluk sorunu biraz da olsa ortadan kalkar. Bu sistemin şimdiden İstanbul'a hayırlı olmasını diliyorum. Umarız bu sistem İstanbul'un 2021 kışı için ilk ve son olmaz. Hepinize şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. thumbsup

Mersin'den hepinize kucak dolusu sevgiler.
Kar candır, gerisi yalandır.

Ustalar sefaköy de yağış kaçta  baslar

Arkadaşlar aysonu sistemini önemsemeliyiz, hiçde basit bir sistem gibi görünmüyor.Yüksek seviyelerdeki soğuğu çok kuvvetli ve İstanbul'u felç ettirebilecek kapasitede bir sistem gibi görünmeye başladı..Kesinlikle takip edilmeye değer..Yakında bu sistem adından bahsettirmeye başlarsa ben şaşırmayacağım...Belki önümüzdeki günlerde modellerde kaybolabilirsede kısa bir süre içinde muhteşem bir dönüşle tekrar belirdiğinde ortalık karışacaktır..Tam bir Sibirya sistemi bu.. thumbsup
resim

Acaba insallah diyorum 1987 kisi ni bu sistemde yasarmiyiz acaba

Anlık radar görüntüsü;

resim
  Beğenenler:
  • Ali_Nalbant, Snowsedat

resim

Serkan beyin dedigi gibi yavas yavas kutleler olusmaya basliyor
  Beğenenler:
  • Karsever

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan  banana

resim
  Beğenenler:
  • Babazilla, Ftherdem, Hunter, Snowsedat

Radarda gördüğümüz görüntü anlık olarak değil kaç saat öncesi yada sonrasımı oluyordu

Konuyu Okuyanlar:
taboo1, 33 Ziyaretçi