| |
Sürprizlerle dolu bir sistem var önümüzde bir anda yağmaz dediğimiz yrskyays bile bir anda 10 cm yapacak sistem girebilir bu güncellememin şanlı yeri bursa ve Yalova
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Emre10, hacimurat, kral, mehmet karsever, Mert90, Poyraz, sahinok, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Emre10, hacimurat, kral, mehmet karsever, Mturi, Poyraz, sahinok, SNOWSALİH, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow
(01-14-2021, 01:04 AM)suleymando Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cuma sabah saat 7de Şişliden Bağcılar Devlet Hastanesine gideceğim aracımla. Sorun olur mu sizce? Pazartesi ve salı da aynı şekilde. Teşekkürler hepiniz baş tacısınız. Efsaneyi bekleyip uyuyacağız sn forum üyeleri heyecanlıyız ? Sorun olabilir.. Yarın gün içinde son güncellemelere de bakalım.
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Emre10, hacimurat, kral, mehmet karsever, Poyraz, Snowsedat, suleymando, ThunderSnow
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Canberk, Emre10, hacimurat, jacobsss, Kızakadam, KMA76, kral, mehmet karsever, Memoli86, Mturi, Muratkara34, Özgür, Poyraz, sahinok, scream, snowerhan, Snowsedat, ThunderSnow, Xooner
Diğer sistemler den farkı tarihi yaklaştıkça yağış azalmıyor......... unutulmaz,hatırlanacak günler yaşayacağız
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Canberk, Emre10, Emreitsa, hacimurat, kral, mehmet karsever, Memoli86, Poyraz, sahinok, SinemSahin, Snowsedat, snowserkan, Xooner
Ben gece güncellemesini akşam güncellemesine göre soğuk ve yağış açısından baya beğendim 30-36 saatlik yağışsız bir boşluk var o boşluğu da doldurabilseydik 2017 tarih olmuştu ?
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Emre10, hacimurat, jacobsss, mehmet karsever, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, Xooner
Serkan hocam abim sizce ne olur sanki sistem gittikçe efsaneye evriliyor yağış falanda artmış?
(01-14-2021, 01:26 AM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam abim sizce ne olur sanki sistem gittikçe efsaneye evriliyor yağış falanda artmış? (01-14-2021, 01:22 AM)Eroglu44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben gece güncellemesini akşam güncellemesine göre soğuk ve yağış açısından baya beğendim 30-36 saatlik yağışsız bir boşluk var o boşluğu da doldurabilseydik 2017 tarih olmuştu ? Beklediğimiz tepki siklonunu göstermeye başladı GFS ancak henüz istediğimiz noktada değil. Yavaş yavaş hizaya girdikçe yağışları da her güncellemede arttıracaktır. Kıyılarda hatırı sayılır örtü görecek.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Emre10, Emreitsa, hacimurat, kral, mehmet karsever, Mturi, muratg, Özgür, sahinok, scream, SinemSahin, snow41, Snowsedat, ThunderSnow, Xooner
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, Canberk, Emre10, hacimurat, KarAdam53, kral, mehmet karsever, mirhan, Poyraz, sahinok, SNOWSALİH, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow, Xooner |
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, 58 Ziyaretçi |