| |
Serkan beye sormuşsunuz ama ben cevap vereyim, önce ki sayfalarda aynı soru soruldu ve cevaplandı marmaranın doğusu daha şanslı...
(01-13-2021, 10:00 PM)Sarelf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hava durumu siteleri sinirlerimi bozdu ikilemde kaldım bende çevremdekilere müjdeyi verdim inşallah zafer biz inananların olacak Hava durumu siteleri en son bakmanız gereken yer... Son güne kadar netliği yoktur. Kafalarına göre takilirlar. Hiç canınızı sıkmayın. Burayı takip edin yeter. Sorun yok sistem geliyor. Efsaneyi kovalıyoruz... Kar Mutluluktur
Cook güzel bir site burası tam bir kar sevdalıları, elinize sağlık Serkan bey...
Beğenenler:
• angelusoO, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, konuralp, kral, Poyraz, Snow Gökhan, Snowsedat, Xooner
Merhaba tüm forum ailesine, ben halen bugün olmamasada yarın akşam üzeri felan Serkan Bey in detaylı analiz ve yürekten inandığı öngörüyü bekliyorum. Bana göre her şey çok güzel olacak ve çoluk çocuğumuzu alıp Cumartesi ve Pazar günü deli gibi kartopu oynayacağız. Şahsım adına site içerisinde olduğum için ceza yemem
![]() Ben şahsım olarak Cuma günü Kar göreceğimize inanıyorum, Cumartesi de pazar Pazartesi de dahil. Bu arada foto yarışmasında kardanadam yapıp üstüne Emin yazacağım. ![]()
Beğenenler:
• adakar, BATU1963, Burak1980, Dhlikea, Emre10, jacobsss, Snowsedat, ThunderSnow, volkan34tr, Xooner
GFS son modelde 850 HPA sıcaklıklarını arttırdı mı? -14C’ler görürken şimdi en düşük -12C görüyorum. O da sadece 1 güne düşmüş. Endişe edecek bir durum var mı? -14C rüzgar poyraz da olsa hiç problem yaşayamayacağımız bir dereceydi. Bir de kıyı kesimlerde olsa -2C ve altında yağan ve tutan karın kalitesi ve zevki buzlanma ile beraber bir başka oluyor.
Bursa’ya da bişeyler gelir mi ki
ThunderSnow yazdı (01-14-2021, 12:16 AM)
Profilinizden İl ve İlçenizi Belirtin.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| тaяaηтυℓa, 51 Ziyaretçi |