| |
(01-13-2021, 01:06 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir kaç gün sonra burada kar fotoğrafları bol bol paylaşılacak. Engin Bey teklifinizi not ediyorum. Görseller altına en çok beğeni alan resimleri derleyip toparlayıp sistem sonrası "Mert Sistemi en güzel resim yarışması" olarak harici bir başlık açalım. Anket kategorisinde yapabiliriz yine. En çok oy alan arkadaşa güzel bi hediye planlayalım. Bu arada resimler için özellikle rica ediyorum üzerinde oynama olmasın. Telefonla, GoPro ile, SLR makine ile, ne ile çekilmiş olursa olsun üzerinde hiçbir oynama yapılmasın. Şimdiden belirteyim istedim.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar,
mgm orta-uzun vadeli tahminlerinde 2. hafta düne kadar mevsim normalleri üzeri gösterirken şimdi MN altı gösterip bütün türkiyeyi dondurmuş
![]() temennimiz 3. ve 4. haftalardaki MN üzeri tahminlerin de maviye dönmesi. en azından beyaz olsun. kırmızı nedir yahu
Emin bey ben foruma yeni üye oldum.GÜnlerdir sizin sempatik ve olumlu tahminlerinizi takip ediyorum.sizce İstanbul kaç cm yağış alır.merkezi yüksekleri değil
Merhabalar ,
Aranıza yeni katıldım , malum sitenden beri @snowserkan ve @KardanadamEmin ' in yorumlarını merakla takip edenlerdenimdir. Her ikisinin ve diğer KAR'cı arkadaşların öncelikle emekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim. Umarım , hasret kaldığımız ve muhteşem yağış miktarı beklediğimiz bu sistemin ekmeğini en çok barajlarımız yer. Herkese KAR'lı keyifli günler dilerim.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, hacimurat, idieforyou41, KardanadamEmin, mehmet karsever, Snowsedat, Xooner
Aramıza yeni katılan dostlarımız hoşgeldiniz iyi forumlar, bol karlı günler dileriz..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, hacimurat, KardanadamEmin, mehmet karsever, Olyosmanli, Snowsedat, Xooner
arkadaşlar cok bekledik cok sabrettık allahın izniyle kavusmaya az kaldı.
tum tahmıncı arkadasların emeklerıne sağlık..
(01-13-2021, 01:34 PM)Sedo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey ben foruma yeni üye oldum.GÜnlerdir sizin sempatik ve olumlu tahminlerinizi takip ediyorum.sizce İstanbul kaç cm yağış alır.merkezi yüksekleri değil Değerli SeDo nikli KARdeşim, güzel düşüncelerin için tşk ederim..Burdan önce sana sonra buradaki tüm üye arkadaşlara seslenmek istiyorum..Bana kaç cm olur? soruları lütfen sormayın, ben cm tahmini yapmıyorum.( bana metreden bahsedebilirsiniz. ) şaka biryana..Yağış durumları ve DEK ( Deniz Etkisiyle KAR) şartları aslında en zor tahmin edilebilen ve şartlarında oldukça oynak bir tutum sergileyen oluşumlardır..Yağışlar miktar ve şiddet olarak, son ana değin sıksık değişim gösterebiliyor, buyüzden nereye ne kadar KAR miktarı düşebileceği farklı olabiliyor..Deniz Etkisiyle KAR olayıda denizsuyu sıcaklıklarının artı göstergelerde olduğunda, üzerinden geçen soğuk havanın, oluşan buharlaşmanın çarpışmasıyla KAR oluşumuna sebebiyet veriyor ve buharlaşma ne kadar güçlü olursa buda karaya ulaşan sistemin KAR miktarlarında artışa sebebiyet verir ve denize en yakın bölgeler çok daha fazla olmak kaydıyla KAR kümelenmelerine yol açar..Umarım sizi yeterli aydınlatabilmişimdir..
RABBİM imize şükür ler olsun mevlam bizi beyaz güzel liğine kavuşturacak bu kuraklık tan da kurtaracak inşaallah televizyon da haber de Erzurum da kar duası na çıkıldığını gördüm heyyy gidi günler eskiden kar çok yağıyor diye isyan eden ler şimdi kar yağsın diye dua lar ediyor inşallah bol bol kar yağışları Türkiye olarak alacağız ben pazar günü müthiş bir tipi bekliyorum slmlar
ThunderSnow yazdı (01-13-2021, 02:03 PM)
Profilinizden İl ve İlçenizi Belirtin.
Ben önemli bir konuya değinmek istiyorum.
Malumunuz sokağa çıkma yasakları sebebi ile haftasonunu değerlendirmek isteyen dostlarımız Cuma akşam gidiş ve iş sebebi ile Pazartesi sabah erken saatte dönüş yapıyorlar Gerek ailecek gerek ise yakın arkadaşlarımızla yapacağınız bu tip programda lütfen pazartesi sabah erken dönüş için tedarikli olalım. Özellikle Kocaeli , Sakarya ve Bolu bölgelerinde bu seyhatleri gerçekleştirecek olan dostlarımız araçlarında mutlaka zincir bulundursunlar. Abant,kartepe,kartalkaya ve uludağ gibi tesislerden geriye dönüşlerde sadece kar lastikleri sizi asla kurtarmayacaktır. Ayrıca -12 leri göreceğimiz ciddi soğuklarda araç antifirizlerinizi radyatörünüze koymakla birlikte Cam suyu kısmınada antifiriz doldurmanızı tavsiye ederim.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| bulcelik, 33 Ziyaretçi |