Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Perşembe günü havada cuma günü yerde kar göreceğimizi söylüyor veriler arkası zaten felç
Perşembe
resim

(01-12-2021, 07:12 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Perşembe günü havada cuma günü yerde kar göreceğimizi söylüyor veriler arkası zaten felç
Perşembe
resim
Gfs müthiş bence bu akşam, pazar pazartesi soğuma çok artmış, rüzgar da dek oluşturmaya uygun gibi. Vendredi Cuma bu arada, cuma sabaha karşı alacağız ilk kar gibi görünüyor.

Kesinlikle öğlenden daha iyi
  Beğenenler:
  • AZOR, hacimurat, Olyosmanli, Poyraz, sahinok, Xooner

Pazar günkü yağışı şu an hiç bir veri kestiremiyor siz düşünün 5 cm yapabilir 1 karışta yoksa diz boyumu thumbsup

resim

Dün 4 günlük kar gösteren iPhone’un hava durumu uygulaması bugün 1 gün o da Pazar olacak şekilde düzeltmiş. Ama bizim @KardanadamEmin ve @snowserkan ‘a olan inancımız sonsuz. Ben de bütün arkadaşlarımla iddaaya girdim 15cm üstü olacak diye. İnşallah yüzümüzü KARa çıkartmaz.

(Son Düzenleme: 01-12-2021, 07:35 PM, Düzenleyen: AZOR.)

GFS akşam güncellemesi
192 Saatte kadar
Müthiş dek vermiş tüm kuzey kıyılarına
resim

(Son Düzenleme: 01-12-2021, 07:59 PM, Düzenleyen: Trakia.)

(01-12-2021, 07:32 PM)suleymando Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Dün 4 günlük kar gösteren iPhone’un hava durumu uygulaması bugün 1 gün o da Pazar olacak şekilde düzeltmiş. Ama bizim @KardanadamEmin ve @snowserkan ‘a olan inancımız sonsuz. Ben de bütün arkadaşlarımla iddaaya girdim 15cm üstü olacak diye. İnşallah yüzümüzü KARa çıkartmaz.

O öğlen güncellemesine göre değişmiştir akşam yeniden veriler gelince güncellenir

Maltepe için Cuma kar,Cumartesi bulutlu Pazar ve Pazartesi kar yağışlı gösteriyor hala.

resim
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, hacimurat, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-12-2021, 08:20 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

Guncelleme 12 saatde 1 mi oluodu
ThunderSnow yazdı (01-12-2021, 08:20 PM)
Profilinizden İl ve İlçenizi Belirtiniz.

https://www.mgm.gov.tr/?il=Kocaeli&ilce=Gebze

Gebzeye 3 gun kar veriyor ve pazar gunu 1 derece

Arkadaşlar, siz boşverin, meteo sitelerinin verilerini, onlar 6 saatte bir tahminleri değiştirirler..5-6 günlük sistemde çoğunluğu bulutlu gösterir, canınızı sıkarlar, daha düne kadar KAR dan bile bahsetmiyordu çoğu..Fakat bizler burada neredeyse 20 gündür bu sistemin hem geleceğini, hemde KAR göreceğimizi her fırsatta söylemiyormuyduk? Hep bu gelen sistem modellerde 50 kere takla atarken, herkesler umudunu bu sistemden kesmişken, ısrarla arkasında durmadıkmı? Artık sizde karar verin kimi? Yada nereyi takip edeceğinizi.. thumbsup Bu sistemin gelişi verilerde, modellerde sık sık kaybolma eğilimindeydi..Fakat şuna pek kimse dikkat etmiyor, bir sistem varsa, o sistem gelene değin birçok aşamadan geçer, yani bu sistem artik modellerin radarlarına girmiştirki varlığı belli olmuştur..Olmayan bir sistemin takibide olmaz..Şimdi ben diyeceğimki bu yaşıyacağımız süper sistemin ardından Şubatın ilk haftasından itibaren daha etkili ve daha soğuğu kuvvetli bir sistem daha takibine girdim, çünkü şimdiden varki, oluşuyorki gözkırpıyor.. eye İlerleyen günlerde bu sisteminde adından çok bahsedeceğim..Şimdilik önümüzdeki yaklaşık bir haftalık sistemin bir keyfini çıkaralımda.. thumbsup KAR bakımından zengin günler bizi bekliyor, tadını çıkarin, bu sistem tüm KARSEVERLERE HAYIRLI OLSUN... Bye Smile thumbsup
resim

resim

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
43 Ziyaretçi