| |
Sistem içinde bir sürü değişken parametre var.Modeller mini etek gibidir bir çok şeyi gösterir ama asıl olanı saklar.İstanbul'a gelen sistemler de böyle.Daha 5 gün var çok şey değişir çok şeyler yaşanabilir o yüzden bugün yağış azalır yarın 5 gün kar fırtınasına döner ama asıl olan son gün oluşacak durumlardır.
Sabırla ve umutla bekleyelim inşallah beklediğimizi alacağız.Serkan Hocam zaten bir çok şeyi söylemiş açıklamış görmediklerimizi göstermeye çalışmış inşallah herşey hayal ettiğimiz gibi gerçekleşecek.
Merhaba, değişen ya da moral bozacak bir durum yok anlamadım
yazılanlardan çok tahminci ve Serkan beyi dinlesek daha güel olur.
inşallah dediğiniz gibi olur Erol bey ;
Dek etkisi tabikide hatrı sayılır bir yağış bırakıyor orası kesin..Fakat gfs de teknik olarak neyi görebiliyorsak onun kesin yorumunu yapabiliyoruz Yıllardır ben modelleri inceliyorum ve GFS yağış modellerinde hiç yağış yokken böyle doya doya kar yağışı aldığımızı pek göremedim. Bu sebeple pazar günü batı karadenizde heryerde yoğun olmasada güzel bir kar yağışı alacağımızı şu an ki modellere dayanarak belirtiyorum.
Yaslanın arkanıza anı yaşayın bu efsane bir sistem değil ama 3 seneden sonra bize efsane gelecektir efsane diyebileceğimiz sistem aysonu hatta 7-15 Şubat arası takipteyiz
Beğenenler:
• adakar, angelusoO, Burak1980, Canberk, Captmehmet, Dervis, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral, mehmet karsever, Olyosmanli, Poyraz, Snowreis1360, Snowsedat, themuslim, ThunderSnow, Xooner
Perşembe gece yarısından başlayacak galiba. Model yorumcuları daha iyi görüyor gerçi ama. Perşembe geceden cuma akşamına kadar kıyılarda bile 10 cm yapabilir. Cumartesi sürprize gebe lakin pazar yoğun kar yağışı olacal diyor şuanki model yorumcuları.
En azından ben @snowserkan ın yazdıklarından bunu anlıyorum. Pazar günkü Bjk Gs derbisi iptal olabilir Olmazsa İnşallah berabere kalırlar. Bir Fb li olarak istiyorum ![]() @Xooner Soner ve @AZOR bugunkü istanbul için yağmur ne durumdadır. Etkisi ne olacak. Barajlar için önemli neticede.
Beğenenler:
• angelusoO, Burak1980, Ekrem14, Emre10, Emreitsa, Göksel, mehmet karsever, Mturi, Olyosmanli, Snowsedat, ThunderSnow
(01-12-2021, 01:09 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pazartesi okullar tatil olur Ben bunu sevdi, oğluma ve kızıma söyleyeceğim
ThunderSnow yazdı (01-12-2021, 01:19 PM)
Profilinizden İl ve İlçenizi Belirtiniz...
@AZOR
Anaokulları açık bildiğim kadarıyla. Onlar olur en azından. Diğerleri derse devam, kar tatili yok size @Olyosmanli Bugün akşam saatlerinden itibaren batıdan doğuya doğru çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağış olacak. Gece özellikle Marmara ve Karadeniz kıyıya yakın yerler gök gürültüleri ile uykusuz kalabilir. İstanbul genelinde lokal olarak değişiklik göstermekle birlikte ortalama 50-120 mm arası yağış olası görünüyor. Tüm İstanbul'a ilaç olacak bir yağmur geliyor inşallah. Bu arada yarın sabah Kütahya ve Afyon yoğun kar yağışı ile güne merhaba diyecek. Mgm uyarı verdi mi bakmadım ama özellikle bu iki ilimiz çok etkilenecek. Eskişehir'de de kar muhtemel ama hayatı zorlayacak seviyede görünmüyor şimdilik. Akşam yine kontrol etmekte yarar var.
Beğenenler:
• Burak1980, Ekrem14, hacimurat, mehmet karsever, Olyosmanli, Snowsedat, themuslim, ThunderSnow
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, 61 Ziyaretçi |

yazılanlardan çok tahminci ve Serkan beyi dinlesek daha güel olur.