| |
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, BATU1963, bokers36, Burak1980, Burçin tugay, dogan54, Ekrem14, Erol Bıldırcın,
Ya arkadaşlar sesli düşünerek yazmak istedim :Şimdi İstanbul'un kuzeyinde Karadeniz üzerinde o mor gibi olan bölgelerin olması deniz den gelecek olan DEK ler için İstanbul un sanki inanılmaz bir yağış getirecek gibi bir düşünceye sevk ediyor beni. Acaba doğru olabilir mi bu düşüncem ?
(01-11-2021, 09:35 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya arkadaşlar sesli düşünerek yazmak istedim :Şimdi İstanbul'un kuzeyinde Karadeniz üzerinde o mor gibi olan bölgelerin olması deniz den gelecek olan DEK ler için İstanbul un sanki inanılmaz bir yağış getirecek gibi bir düşünceye sevk ediyor beni. Acaba doğru olabilir mi bu düşüncem ? Tam ben yazıyordum, bravo. Şu görüntü ile uygun rüzgâr çılgın dekler yapar. Önümüzdeki sistem Serkan Bey'in de dediği gibi çok daha fazla şey barındırıyor olabilir. Dek hesaba katılmadan 15-20 cm konuşuyorsak deklerle Allah Allah yani...
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral, Mturi, Snowsedat, snowserkan
Şuan 2017 6 ocak sistemi gibi hissettirmeye başladı bana o zamanlarda bi gösteriyodu bi göstermiyodu gösterdiği zamanda güçlenerek geliyordu yoksa ??? Ne dersiniz olurmu.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral, Recep34, Serkofb, Snowsedat, snowserkan
Iki kar arası poyraz ve yağmur olmasa 6-10 Ocak sistemini de sollayacak da o iki günlük poyraz işi bozuyor. Orada soğuma artar ve rüzgâr yıldız olursa efsanevi bir sistem olması işten bile olmaz.
4. Seneye girdik bu süreçte her sistem efsane gözüküp zaman geçtikçe zayıflayarak ve hatta yok olarak geldi ama bu sistem ilk başta potansiyel olarak maks kky barındıran bir sistem di ama şuan gerçekten kuvvetli bir sistem haline dönüştü hem soğuk hemde süre açısından ve bana 6 Ocak 2017 sistemini hatırlattı bu sistem 6 Ocak sistemi ile akraba galiba o da ilk başta zayıf gözüküp 2 güncelleme ile efsaneyi salmıştı üzerimize ?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, sirgalton, snowserkan, 77 Ziyaretçi |