| |
(01-09-2021, 10:27 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında ao nao bu kadar negatifken 14 15 18 sisteminin gelmesi ilginç gerçekten aslında parametreler görünürde aleyhimize gibi ama gayet sağlam sistem geliyor ne dersin usta bu hususta Daha önce söyledik ya; SCAND ve East Atlantic /Western Russia salınımları diye.
Beğenenler:
• adakar, aligungen, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Kartepemetin, kral,
Serkan Bey,
Bugün beklenen yağmur, söylendiği şiddette gerçekleşmedi. Avrupa yakası biraz daha fazla yağdı ama Anadolu yakasında etrafın biraz ıslanmasından öteye gitmedi. Bunun sebebi nedir? Yarın beklenen yağışta da böyle bir risk var mı?
He sonradan hatırladım ama yazmış bulundum bu arada nao süperrrrrrrrrrrrrrrrr bugün sistemlerin babası gelir bu halde şubata girmeden üstat
Serkan bey siz geldiniz yine hareketlendi buralar sagolsun Emin bey ve diger arkadaslar gelecek sistemleri paylasiyorlar ama birde sizden gelecegini duymak bir baska oluyor diger arkadaslar alinmasin onlarada guvenimiz var ne goruyorlarsa onu paylasiyorlar ama sizin paylasimlariniz sizin gordukleriniz daha ayrintili ozaman diyoruz ki 13 unde kis basliyor
Ozledigimiz bekledigimiz gunler geliyor
(01-09-2021, 10:33 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey,İki farklı cephe sisteminden dolayı oldu. And yakası soğuk cepheye bağlı olarak yağış aldı. Sıcak cephe görece soğuk üzerinde yükseldiği için batı daha çok yağış aldı. Gece saatlerinde sıcak cephe doğuya hareket ettikçe yağış artacaktır. (01-09-2021, 10:35 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: He sonradan hatırladım ama yazmış bulundum bu arada nao süperrrrrrrrrrrrrrrrr bugün sistemlerin babası gelir bu halde şubata girmeden üstat Öyle görünüyor.. (01-09-2021, 10:41 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey siz geldiniz yine hareketlendi buralar sagolsun Emin bey ve diger arkadaslar gelecek sistemleri paylasiyorlar ama birde sizden gelecegini duymak bir baska oluyor diger arkadaslar alinmasin onlarada guvenimiz var ne goruyorlarsa onu paylasiyorlar ama sizin paylasimlariniz sizin gordukleriniz daha ayrintili ozaman diyoruz ki 13 unde kis basliyor Hepsi özel hepsi kıymetli. Paylaşım yapan herkese teşekkür ederiz sağ olsunlar.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Dervis, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Kartepemetin, kral, Memoli86, Mustafa Torun 0834,
Son güncel verilere göre UKMO- AO- NAO, ve diyagramlarda yaklaşan sistemin ayak seslerini yükseltiyorlar.Evet ne diyorduk? Ayın 13 ü gecesinden sonra KIŞ MODUNA giriyoruz..13-18 arası sisteminden sonra herşey bitecek yazmı gelecek korkuları olana maalesef bu iş burda bitmeyecek deyip daha efsane sisteme hazırlanacağız..
![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, AZOR, bokers36, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Matikler, sahinok, scream, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan
Serkan Bey cevabınız için teşekkürler. O zaman cephe hareketi öngörülenden yavaş oldu diye anlıyorum. Değil mi?
Serkan Bey 14-18 periyodundam beklentilerimiz ne olmalı sizce? Kıyılarda örtü oluşacağını düşünüyor musunuz?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Poyrazkarayel, 27 Ziyaretçi |