| |
serkan hocam 22-24 ocak donemini atlayıp şubat ilk günleri dedin detaylı bilgi ne zaman gelir?
Serkan hocam önce önümüZe bakalım Allan aşkına şubay nedir şimdi ben martın 7 sindesistem geliyor diyeceğim olmayacak ????
(01-09-2021, 05:47 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abim çok geçmiş olsun Rabbım acil şifalar versin insaAllah, sizlerin yokluğu burada dediğin gibi ılıkcı olan kişilerin sesinin daha çok çıkmasına vesile oluyor siz olmayınca burada hava bozdu sistem gelmiyor söylentileri çok daha fazla dile getiriliyor ama kimse unutmasın bu tarz mesajlar yazan arkadaşlara uyarılar yapılıyor gerekirse Moderatör arkadaşlarımızın bu kişilere uyarı haricinde yaptırımları gelir kimse merak etmesin bu sitenin ne huzuru nede neşesini kimsenin bozmaya hakkı yok gereken neyse yapılacağının bilinmesini isterim.Hasan'cım, değerli görüş ve düşüncelerin için tşkler KARdeşim..Tek derdimiz günlük hayatın getirdiği sıkıntılardan bir nebze uzaklaşıp, şurda arkadaşlarla stres atmakdır...KAR bizim istememizle yağmaz, onu getirmek için heryerden saldırıyoruz, en küçük bir detayı bile es geçmemeye çalışıyoruz..Amacımız üzüm yemek...
Emin bey
Daha once birkac kez daha yazdim yine yazayim 15 gun onceden muhtesem gorunen sistem son 1 haftada bozulur gibide olsa ihtimal yuzde 1 e de dusse biz KARSEVERLER o yuzde 1 ihtimali degerlendiririz belki o gelir diye umut baglariz Tabi bunu karsever olmayanlar anlayamaz neyse onumuzdeki ilk sistemde benim umudum halen var hic yitirmedimde olumsuza dönuyorsa neden tekrar olumluya dönmesin buna kimse karar veremez Ama iste bazilari model bozuldu mu tamam daha yagmaz deyip kestirip atiyorlar daha sonra tekrar olumlu olmayacagina nasil kesin veriyorlar anlamis degilim unutmayalim ki sayfamizin adi KAR TAHMİNLERI SAYFASI illaki yagacak veya illaki yagmayacak diyemeyiz Burasi KARSEVERLERİN yilda birkac kez bazen kis boyunca hic yagmayan ama yinede bir umut Kar sistemlerinin pesinde kosanlarin yeri Ben bir KARSEVER olarak burda olmaktan mutluyum
Şu an anadolu yakasına atanamamış kar yağıyor
![]() Yağmur gibi yağmıyor, kar zaten değil, öyle ruzgarla karışık su esiyor resmen. Sanki bi tık daha soğuk olsaydı kara gömülecekmişiz gibi yağıyor yağmur
Sistemin ilk girişi öğlene göre bir tık kotu dursada tepemizdeki Total soğuk daha kuvvetli hatta oldukça kuvvetli diyebilirim azor az bı yukselse tüm soğuk üzerimize gelecek
Her halükarda cuma kar gözüküyor ins Kesinlikle tahminlerin üzerinde potansiyel var ufak bir değişiklik mükemmel olabilir bu güzel ECM ne verecek bakalım oda verirse bence tamamdir burdan dönüş olmaz
Burçin tugay; Hocam şu yazdıklarının arasına bi nokta virgül koysan da bizi puzzle birleştirme derdinden kurtarsan keşke.
ARTIK GERİSAYIM SÜRÜYOR...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Hunter, kral, scream, snow41, Snowreis1360, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, sirgalton, 47 Ziyaretçi |