Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ağzın bal yesin üstad
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL

Cuma namazını dışarda güneşin altında kıldım resmen yandım.

Tarih 8 Ocak ve ben bu cümleyi kuruyorum.

Allah'tan hayırlısı diyelim.
  Beğenenler:
  • ahmetcengiz, Hasan_iSTANBUL, muratevgin, Xooner

Ayın 12-13'ünde Odessa Rostov hattında 995 hpa basınç var. Şaka gibi. Aylardır 1020'nin altına inmeyen Moskova'da ise 1002 hpa görülecek.

Basınç değişimleri muhteşem. Girit civarında oluşması muhtemel bir siklon da var. Peki Girit ile Kırım arasında kalan yer neresi? Doğru bildiniz, Batı Anadolu Smile

Soğuma yeterli olur mu, rüzgâr bize kar getirir mi bilemiyorum henüz ama kesinlikle döngü kırılıyor. Çok güzel havalar geliyor çok...

Öğlen güncellemesini ben de beğendim. Rüzgarlarımız karayel yıldız ağırlıklı olursa kara doyarız.

Ah bu meteociel gfs ah. öğlen güncellemesinde 16-17-18 ocak günleri harika şu an 1 hafta kaldı hala her güncelleme de farklı senaryo. Oooooo of güvenemiyoruz artık bu güzel görüntüye de

FACEBOOK ta yaptığım tahmin ne demişim ne oluyor bakalım

Ahmet Temel
4 Ocak, 16:14 · Arkadaşların ile paylaşılıyor
Arkadaşlar
UZUN VADE TAHMİNİM:
İstanbul bu gece yarısından sonra hızlı ve etkili bir sağnak yağış alacak. Perşembe akşamından itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelecek ılık ve yağışlı havanın etkisine girecek. Pazar günü lodos fırtınasıyla birlikte sıcaklıklar 20 derece ve üzerini görecek Afrika atağı sayesinde. Pts Salı da yağış var lodosla birlikte Önümüzdeki hafta sonuna doğru muhtemelen perşembe cuma gibi Kuzeyden büyük olasılıkla Kırım üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı havayla birlikte sıcaklıklar 10 ila 15 derece azalacak ve kky ve kar yağışları yavaştan başlayacak inşallah.
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, hacimurat, Memoli86, scream, snow41, Snowreis1360

(Son Düzenleme: 01-08-2021, 04:08 PM, Düzenleyen: Olyosmanli.)

Önceki mesajlarımda belirtmiştim. 15-28 ocak arası diye. 13 ocak ani sıcaklık düşmesi ile yanılmıyorsam Ocak 2017 sisteminin en kötü yarısı ve en iyi ihtimalle 15 ocak ta dahada güçlü hale gelen bir kar yağışı bekliyorum.

Valla ben bekliyorum. İsteyen bekler benimle birlikte gelir umuduyla.
İstemeyen beklemez bakar keyfine
Sonuç:: Ne kaybederizki en azından hafta sonu bol yağmur ile su ihtiyacımızın bir kısmı giderilecek.

Birde KardanadamEmin' i paylaşımlarından ötürü sitem edip umut taciri gibi görüp soğutmayın analizlerinden. Adam ne güzel güncel model ve diyagramları paylaşarak bizi bilgilendiriyor. Eğer bir yanlış yada umutlandırma gibi niyet görüyorsanız, bu KardanadamEmin değil paylaştığı model ve diyagramları veren Gfs , Ecmwf gibi data sistemleridir. Lütfen bilgi akışını engellemeyin. Ne guzel paylaşım yapıyor insanlar.

(Son Düzenleme: 01-08-2021, 04:15 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Valla kalp dayanmaz
resim
 film gibi seyrediyorsun ates
resim

Hava döndü. Rüzgar şiddetlendi.

Birşeyler olacakSmile

(01-08-2021, 04:30 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hava döndü. Rüzgar şiddetlendi.

Birşeyler olacakSmile

Olacak olacak
Cumartesi- pazar toplam yağış merkezinde İstanbul
resim

Konuyu Okuyanlar:
19 Ziyaretçi