| |
6 saatte bir modelin bu kadar değişmesi ne kadar güvenilmez olduğunu belli ediyor.. Akşam modelleri yine sabahki gibi muhteşem de çıkabilir.. Bence moral bozmak için şu an bir sebep yok.. O kar buraya gelecek inşallah..
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, gunay75, Hasan_iSTANBUL, Snowreis1360, Snowsedat
Serkan beyin büyük ihtimal sağlık durumlarından yazmadığın düşünüyorum bunu farklı yormayın kendisi iyi olsun önemli olan sağlık, bu sistem az çok belli öncesi bol yağış soğuk girişi ile havada kar rakım ve yağış çakışan yerler az da olsa kar örtüsü görecek.
Kendisi girerse benim asıl yorumlamasını istediğim dönem 20-30 ocak arası olacak. (12-31-2020, 10:59 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın.
13-14 sistemi İstanbul'u kar yağışına hazırlama sistemi gibi olacak.
Kar olmayacak belki ama kar soğuğu getirerek peşinden gelmesini beklediğimiz sisteme İstanbul'u hazırlayacak. 13-14 sistemi Batı Karadeniz'e güzel kar bırakacak gibi. Kartepe'den doğuya doğru, Sinop Samsun'a kadar güzel bir kar hattı oluşması muhtemel. Zonguldak, Bartın, Kastamonu kıyılar hariç güzel kar alır. Bir sonraki sistemde hedef İstanbul
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, snow41, Snowsedat, ThunderSnow
Sayın Xooner söylediğinizi tam 2 kere haritalı paylaştım.Ama batı karadeniz olduğu için istanbul olmadığı için beğeni bile atan olmadı...Anlaşılan o ki biz havada batı karadeniz yerde görecek.Saygılar.
(01-07-2021, 06:17 PM)Dervis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın Xooner söylediğinizi tam 2 kere haritalı paylaştım.Ama batı karadeniz olduğu için istanbul olmadığı için beğeni bile atan olmadı...Anlaşılan o ki biz havada batı karadeniz yerde görecek.Saygılar. Lütfen beğeni butonuna takılmayın. Sitemizde Usta Üye ünvanlı nadir üyelerdensiniz. Siz paylaşmaya devam edin lütfen. Dikkatten kaçmış olabilir, mesajınız arada kaynamış olabilir. Buradaki herkes heyecanla mesajları bekliyor ve takip ediyor. Siz paylaşımlarınızı eksik etmeyin. Saygılar.
Eskiden burada modelleri başlatırdık sinerji yaratırdık..nerede eski totemler?
Gfs bence düzelecek
(01-07-2021, 06:45 PM)sevimlican1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eskiden burada modelleri başlatırdık sinerji yaratırdık..nerede eski totemler? Herkes geride kalan üç senenin korkusunu yaşadığı için sessizlik hakim. İnşallah bu sessizliği öyle bir bozacak sistem alalım ki yazılan yazılara yetişemez olalım ![]() Peş peşe sistem kovalamak ve sinerji yaratmak dileğiyle... |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 23 Ziyaretçi |