Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Fırtınalı bir gündü ıslanmadığım yer kalmadı diyeceğiz
Heralde Big Grin ates
resim

Selamlar dostlar. Geceniz hayrolsun. En başta Serkan abi Emin abi Tarantula ve diğer emek veren bütün yorumculara Selam olsun. Serkan abi bir sorum olacak. 87 kışına son on gün kala veriler diyagramlar, ao nao, zonal rüzgarları, jet akımları basınç dizilimi, stratosfer sıcaklığı, konumu kısacası tüm veriler etkili bir karyağışı geleceğini gösteriyormuydu? Birde o son on günün şu anki görünümle benzer noktaları varmı?
  Beğenenler:
  • adakar, idieforyou41, kral, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-05-2021, 11:47 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

Serkan abi Emin abi tarantula abi hayırlı geceler 

Soğuklar azaldı modeller yazı getirdi kar bu senede yok diyenler mi haklı yoksa sorun yok sistem geliyor örtü göreceğiz diyen mi haklı kafam karıştı bir aydınlatın sizin tahminlerinizi elbette okuyorum forumu takip etmiyor musun demeyin lütfen verecek olan Allah amenna Serkan abi sabrediyor cevap vermiyorum farkındayız ama adamın moralini bozuyorlar sevgiler saygılar.
  Beğenenler:
  • kral, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-06-2021, 12:17 AM, Düzenleyen: snow41.)

Ayin 12 sinden itibaren sicakliklar 6 - 7 derecelere dusuyor

https://www.google.com/amp/s/m.sabah.com...cak-mi/amp

(01-05-2021, 08:46 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Toplam yağış ve kar
resimresim

Gfs Trakya ve Avrupa yakasina vermis kar yagisini.Ya da daha sansli gormus diyelim.Ama oncesinde cok siddetli yagis ve sonrasinda saglam karayel vermis.
  Beğenenler:
  • AZOR, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-06-2021, 01:07 AM, Düzenleyen: snowsnow.)

Bişey diyecem ama kızmayın ılıkcı da değilim kar haritası paylaşan arkadaşlar normal gfs 850 nin atmadığı takla kalmadı kar haritası paylaşmak daha da üzücü oluyor kendimizi kandırmayalım. Kar haritası olayını mümkünse 2-3 gün kala paylasalim netleşsin . Şaşkınım ötelene ötelene 15.ocagi da geçirdik daha da ötelenirse diye tedirginlesmeye başladım. Yani keşke paylaştığınız kar haritası resimleri gibi olsa keşke fazlası olsa valla bende istiyorum ama üzücü oluyor 4 yıllık hasret

GFS ayın 13 üne kar yağışını verdi arkadaşlar 3-5 cm civarı...İşallah görmek nasip olur...

resim

resim

resim

Selamünaleykum, hayırlı sabahlar...Yeni sabaha uyandırana şükürler olsun.. thumbsup Arkadaşlar daha öncede bahsetmiş olduğum üzere ayın 13 ünden itibaren şiddetli lodos ve yağışın ardından, rüzgârlar karayele dönüyor ve yaklaşık şuanki görüntüye göre lodosla ısınmış olan hava neredeyse 10-15 derece birden, belkide biraz daha düşerek yağışların cinsi önceleri şiddetli sağanaklar, zamanla ilk saatlerde yükseklerde KKY ve zamanla KAR yağışlarına dönüyor..İlerleyen saatlerde soğumanın artmasıyla şehiriçleri ve kıyılarda dahil KAR görülebilir..Son dakika bir trafik kazası olmazsa şuan verilerde durum böyle...Sistem 3 gün gibi görünsede aysonuna değin ardından yeni ve daha kuvvetli ataklarda bekliyorum..KIŞ ortasında bu kadar ılık havaların sonuda anca böyle olmalı... thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

resim

Hayirli sabahlar Emin Bey
Yine gune guzel haberlerle baslamissiniz insallah artik gun yaklastikca yanilma riskide azaliyor modellerinde degisme olasiligi azaliyor hersey netlesiyor yakinda ozaman ayin 13 unde kar ikonlarini goruruz heralde
  Beğenenler:
  • adakar, KardanadamEmin

Konuyu Okuyanlar:
Snow Gökhan, 55 Ziyaretçi