| |
Selamlar dostlar. Geceniz hayrolsun. En başta Serkan abi Emin abi Tarantula ve diğer emek veren bütün yorumculara Selam olsun. Serkan abi bir sorum olacak. 87 kışına son on gün kala veriler diyagramlar, ao nao, zonal rüzgarları, jet akımları basınç dizilimi, stratosfer sıcaklığı, konumu kısacası tüm veriler etkili bir karyağışı geleceğini gösteriyormuydu? Birde o son on günün şu anki görünümle benzer noktaları varmı?
Serkan abi Emin abi tarantula abi hayırlı geceler
Soğuklar azaldı modeller yazı getirdi kar bu senede yok diyenler mi haklı yoksa sorun yok sistem geliyor örtü göreceğiz diyen mi haklı kafam karıştı bir aydınlatın sizin tahminlerinizi elbette okuyorum forumu takip etmiyor musun demeyin lütfen verecek olan Allah amenna Serkan abi sabrediyor cevap vermiyorum farkındayız ama adamın moralini bozuyorlar sevgiler saygılar.
Ayin 12 sinden itibaren sicakliklar 6 - 7 derecelere dusuyor
https://www.google.com/amp/s/m.sabah.com...cak-mi/amp
Bişey diyecem ama kızmayın ılıkcı da değilim kar haritası paylaşan arkadaşlar normal gfs 850 nin atmadığı takla kalmadı kar haritası paylaşmak daha da üzücü oluyor kendimizi kandırmayalım. Kar haritası olayını mümkünse 2-3 gün kala paylasalim netleşsin . Şaşkınım ötelene ötelene 15.ocagi da geçirdik daha da ötelenirse diye tedirginlesmeye başladım. Yani keşke paylaştığınız kar haritası resimleri gibi olsa keşke fazlası olsa valla bende istiyorum ama üzücü oluyor 4 yıllık hasret
Selamünaleykum, hayırlı sabahlar...Yeni sabaha uyandırana şükürler olsun..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, bokers36, Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, kral, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, themuslim
Hayirli sabahlar Emin Bey
Yine gune guzel haberlerle baslamissiniz insallah artik gun yaklastikca yanilma riskide azaliyor modellerinde degisme olasiligi azaliyor hersey netlesiyor yakinda ozaman ayin 13 unde kar ikonlarini goruruz heralde |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Snow Gökhan, 55 Ziyaretçi |