Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gfs nin yeni guncelleme si sistemi yine erteledi.Ama bu sefer daha kuvvetli soguklar geliyor.  ates  saskin
.     Smile
Uzerimize morluklar geliyor. Güzel goruntuler var Keşke ilerki zamanlarda aynı model leri goruruz.  eye

resim

resim
❄️☃️乇爪尺乇⛄❄️

11 i ve sonrası iyi umutluydum şimdi 17 sonrası oldu böyle böyle nisana kadar gitmesek bari?
Avrupa aldı bütün sistemi adamların kar videolarından sıkıldım.
  Beğenenler:
  • AZOR, Dhlikea

Sabah Gfs soğuk açısından bayağı iyi çıkmış bence.. 15'i itibari ile soğuklar Marmarada ve 3-4 gün kalıyor.. Takibe devam.
  Beğenenler:
  • AZOR, Emir13, hacimurat, kral, Snowsedat, Ümittt

Gfs sabah güncellemesi
Artık kaçarı yok gibi bu güncelleme de hataya kadar indi kar yağışı ates ates ates ates 

https://images.meteociel.fr/im/4129/anim_bxy1.gif
https://images.meteociel.fr/im/94/anim_kmq9.gif

Sabah güncellemesi ana senaryo açık ara en soğuk çıktı, ortalamanın (kırmızı çizgi) -5, -10 arasına inmesi şart yoksa istanbuk içi kky olarak kalır.

Güzel yanı bu dediğim değerlerde birçok senaryo var birkaç gün daha beklememiz lazım, çok ters köşe olduğumuz için temkinli yaklaşıyorum.

resim
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, hacimurat, kral, Snowsedat, Xooner

Selamün aleykum...Hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar arkadaşlar...Yeni bir güne ve sabaha uyandırana şükürler olsun... thumbsup  Arkadaşlar evet beklenenlere sayılı günler kaldı..Azor bekleneni vermeye başladı şükürler olsun..AO ve NAO nun bunu şimdilik tam olarak bizlerin beklediği gibi vermemesine takılmayın..Onlarda bu haftasonuna kadar buraları inletecek, siz sadece rahat olun...Geçtiğimiz, yaklaşık Aralık ayı ortalarından beridir bu ayın ikinci yarısına doğru bu kısırdöngünün yerini güzel günler alacak diye sıksık buradan sizlere devamlı telkinlerde bulunuyoruz..ALLAH'ın izniyle bugünler giderek yaklaşmakda ve buralarda çılgın sevinçler yaşanacak, siz sadece müsterih olunuz...Modellerdeki iniş çıkışlar hiçbir zaman gelecek sistemin kaybolduğu anlamına gelmez, sadece detayların ve taşların yerine oturması için ayrıntıları verme analizleridir diyebilirsiniz..Bir model sistem verdi diye sistem gelmez, birkaç modelde kayboldu diyede sistemler gelmemezlik etmezler...Bu Ocak ayı bütün dengelerin yerine oturacağı bir ay olacak ALLAH'ın izniyle...Bakın yeni güncel veriler ne diyor?  Smile thumbsup thumbsup Smile thumbsup ...
resim

resim

resim

resim

resim

resim

resim

Ve ayin 9 unda sicaklik dususleri basliyor once 8 - 10 derecelere ayin 11 - 12 sinden itibaren 4 - 5 derecelere dusuyor ki gelecek olan sistemin alt yapisi hazirlaniyor Ama benim ayin 12 - 13 u gibi gelecek olan sistemden umudum var sonrasindada 17 ocaktan sonrada daha kuvvetli sistemler gelecegini dusunuyorum

Emin bey yine haftaya guzel paylasimlarla baslamissiniz elinize emeginize saglik zaten umudunu yitirmeyenlerden o yuzde 1 yagma olasiligi umudunu siz ve ben kaybetmiyoruz insallah gerceklesmesi dileklerimizle

Eeee ne de olsa burasi umudunu son ana kadar yitirmeyenlerin sayfasi adi ustunde ISTANBUL KAR TAHMINLERI SAYFASI Burda umutsuzluga yer yok sabirla beklemeye devam

Gfs toplam, yagıs ve kar haritası.

resim

resim
❄️☃️乇爪尺乇⛄❄️

Diyagramlar anca bu kadar güzel görünür...Bana bunlarla gelsinler, tamda tabloluk... thumbsup    Artık gerisayım sürüyor ve Sibirya Ekspresi son hazırlıklarını sürdürüyor...Yakında yola çıkaracağım, az daha sabırrrr... Spiteful Smile thumbsup 
resim

Ecmf İstanbul için fantastik bir yağış toplamı verdi 
resim

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Əspəranza34, KardanadamEmin, snowserkan, 75 Ziyaretçi