| |
ARKADAŞLAR LÜTFEN MODELLER ILIMAN GÖRÜNTÜ VERDİ DİYE KESINLİKLE PANİK YAPMAYIN ARADA SICAK SENARYO VERİR BÖYLE MODELLER..Gece yada yarına yine kutupları indirdiğinde aklınıza beni getirebilirsiniz..Herzaman söylerim, yine birkez daha söylüyorum, yaklaşmakda olan sistemler gelinceye değin bir görünüp bir kaybolabilirler..Sistem var ve geliyorki kayboluyor..Olmayan sistemlerde kaybolmazlar..Lütfen hemen paniğe kapılmayin..Ben elime çekirdeklerimi aldım, çitliyorum, biryandanda çayımı yudumluyor ve rahat bir şekilde olacakları beklemekdeyim..Ana desende arıza yok, güncellemeler olmasi gerektiği gibi gidiyor, rahat olun..
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, akınatam, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Recep34, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, Snowtime
O sistem buraya ya gelecek ya GELECEK bu kez kacisi yok son 1 haftadir israrli nir sekilde geliyor panik yok
Modellere bakıp 10-15 gün sonrası için geloo veya gelmiyor demenin aşırı ümitlenmenin veya karalar bağlamanın bir anlamı yok.. Ocak ayında balkonda kısa kollu ile oturduysak bu normal değil ve sonrasında birşeylerin değişeceği atmosferin dengesini sağlaması için soğukları bir şekilde üzerimize göndereceği anlaşılıyor.. Modeller bir öyle bir böyle daha çok değişir.. 4-5 gün kala ayın 9-10'u gibi ancak olacakları bize göstermeye başlayacaktır..
bir de şu var eğer 14-16 ocak arası kar yağar ve tutatarsa ve üzerine de 18 ocak da tekrar kar yağarsa çok güzel olur.
Benim beklentim 1-2 günlük kardan çok daha büyük. Serkan üstat İstanbul pert olacak dedi. İnşallah minimum 1 haftayı içine alacak ve sahillerde de sıcaklık problemi yaşamayacağımız sistemler silsilesi gelir. Snow Serkan’ın yorumlarından eğer şartlar leyhimize gerçekleşirse bu potansiyelin olduğunu anlıyoruz. Umarım 1 hafta sonra burası panayır yerine döner ve hep beraber Emin’in Sibirya Ekspesini karşılamya hazırlanırız.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Emre10, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL,
Ve ecmf de sistemi gösterdi cuma gününe kadar takibe devam
Ecmf akşam güncellemesi ![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Emre10, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, mehmet karsever, Poyraz, Serkofb, Snowsedat,
16-18 arasi sistem yolda.
Ecmwf 240 hayal urunu bu kadar yakin alanda bu isi farkli olamaz ya balkalar isinacak yada soguk trakyaya yaklasacak , takip edin degisimi goreceksiniz.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Poyraz, Snowsedat, Snowtime
Beğenenler:
• adakar, AZOR, BATU1963, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, Poyraz, Snowsedat |
| Konuyu Okuyanlar: |
| fenerli, 69 Ziyaretçi |