Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-01-2021, 03:39 PM, Düzenleyen: sevimlican1903.)

Yukarıda mavilikler var ama üzerimize inip inmeyeceğini henüz bilemiyoruz nitekim 15 gün sonrasından bahsediyoruz.. Üzerimize bodoslama inmesi en büyük arzumuz ama Azorun konumuna, Ural yüksek basıncının etkisini yitirmesi vb birçok parametreye bağlı. Şu an için geloo demek mümkün değil inşallah nazar değmez gelir desek daha iyi olur.. En azından yeni yılın ilk gününde bir ümidimiz var.
  Beğenenler:
  • BATU1963, Ümittt

Zaten 300 saatlerde gelme ihtimali %20-25 cuma gününe kadar %50 üstüne çıkartırız inşallah bu oranı
PANİK YOK thumbsup

Gökhan Abur gelecek Çarşamba itibari ile havanın Balkanlarda hızlıca soğuyacağını ve Marmaranın da etkileneceğini, rüzgarın karayele dönmesi durumunda karla karışık yağmur ve kar görülebileceğini söylemiş..
  Beğenenler:
  • BATU1963, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Snowsedat

İyi seneler olsun ; lakin boy boy mavi mor karışımlı o güzel tabloları duvarlara asmak için henüz erken , bu benim şahsi görüşüm. Soğuğun gelmesi mutlak yağış olacak anlamına gelmiyor ki bunu @snowserkandan öğrendim , senelerdir bıkmadan usanmadan akedemik bilgi veriyor burada.  
Şahsi görüşüm biraz daha beklemeli, soğuktan emin olduktan sonra tepki AB lerinin nerelere konumlanacağı vs...
Sağlıkla kalın...

(Son Düzenleme: 01-01-2021, 07:55 PM, Düzenleyen: snow41.)

Ben bu gelecek olan sistemden umutluyum ayin 15 ine kadar ilk kar yagisini gorebiliriz diyorum
  Beğenenler:
  • BATU1963, Emre10, Erol Bıldırcın, Snowsedat

Ne geliyor diye havalara zıplayalım ne de gelmiyor diye karalar bağlayalım. Sabretmek lazım,dataları takip etmek lazım,ustaları dinlemek lazım.
  Beğenenler:
  • BATU1963, Erol Bıldırcın, Snowsedat, Ümittt

Ayın 15 ine kadar yeterli soğuma görünmüyor nasipse 17 sinde sonra soğuk salınımla birlikte kar göreceğiz
  Beğenenler:
  • BATU1963, Ümittt

(Son Düzenleme: 01-01-2021, 07:40 PM, Düzenleyen: Ümittt.)

15 inden once kar zor benim görüşüm.
  Beğenenler:
  • BATU1963

(01-01-2021, 07:39 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 15 inden once kar zor benim görüşüm.

Bildiğim kadarıyla burası görüş belirtme yeri değil.

Tahmininizi neye dayanarak yapıyosunuz onu da paylaşın bizde öğrenelim?

(Son Düzenleme: 01-01-2021, 09:11 PM, Düzenleyen: Ümittt.)

Daha onceki mesajlarima arama kismindan aratarak detayli analizlerime ulasabilirsiniz.
  Beğenenler:
  • BATU1963, Emre10

Konuyu Okuyanlar:
Beykozlu53, snow41, 38 Ziyaretçi