Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

DERYA KUZUSU BUNLARRRR, FIRINDAN YENİ ÇIKTI..TAZE TAZE SERVİSE HAZIR...KAHVALTIDA AFİYETLE YİYİN...GERİ SAYIM SÜRÜYORRRRR....SİBİRYA EKSPRESİ YOLA ÇIKMAK İÇİN SON KONTROLLERİ YAPIYOR, PERSONEL SAVAŞ YERLERİNE EMİR BEKLİYORRRR....KEMERLERİ BAĞLAYINNNNN.. thumbsup thumbsup
resim

resim

resim

resim

resim

2021 güzel bir yağmurla başladı çok şükür.. Sağanak yağmuru özlemişiz. Kar yağınca ne yaparız bilemedim.

SADECE OFFF DİYORUMMMMM...BANA BUNLARLA GELSİNLERRRRR Ski Ski ates ates
resim

resim

Aman yarabbim emin bey ayağınız uğurlu geldi maşallah diyelim kaçmasın sistem sabit böyle kalsın görüntüler Wink)
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Snowsedat

Avrupa 10 gün daha soğuk tarafta biz ise dönüş harektinden dolayı sıcak taraftayız ve bol bol lodos yiyoruz.

resim

önceleri bize sistem veren aralık 8-11 civarı idi, bu 15-18 arasında ötelendi bu iyi değil vade uzadıkça tutarlılık azalıyor ve değişim ihtimali artıyor. Ben bunu risk görüyorum ve açıkçası sevdiğim bir durum değil, sürecin uzama nedeni  hazar ybsinin dağılmasının ötelenmesi, Serkan bey bu konuda fikriniz nedir?

resim
  Beğenenler:
  • adakar, hacimurat, Ömer18, Raulmarul, Snowreis1360, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-01-2021, 01:35 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Modellerdeki benzerliği bulun Big Grin 
1 Model 1987  kışının 4 gün öncesi
resim
2. Model 12 ocakta gelmesini tahmin ettiğimiz modelin
3 gün öncesi
resim
Tabiki bu yalnızca benzerlik ama 87 yılındaki sistemin öncesinde günlerce lodosa maruz kalmıştık o zamanda hatırlıyorum Şubat ayında gömlekle dolaşmıştık parklarda çiçekler açmıştı o zaman demiyorduk küresel ısınma var diye çünkü duymamıştım bile o kelimeyi her şey değişiyor belki bu beklediğimiz sistemde beklediğimiz şekilde gelmeyecek buna her zamanki gibi atmosfer karar verecek ama bu Sinoptikle gelirse ülkemizin %70 yıkar geçer.

380 saat sonrayı gösteren modeli görüp sevinmek saçma bence nitekim 3-4 gün önce 11-12 şi sistem gözüküyordu şu anda hiç bişey gözükmüyor 
Biz gene 380 saatte sistem var diye seviniyoruz böyle olmaz 
Enazindan sıcak göstermiyor ama .mesafe azaldıkça sistemin yaklaşması lazım öyle bir şey olmuyor 
Ben gidishati iyi görmüyorum benim fikrim
Gfs bin ilk 192 saatinde bir şeyler olmalı ki umutlanalim
  Beğenenler:
  • idieforyou41, Ümittt

Ne yani tarih yine mi ileri atmış görünüyor izah eder misiniz rica etsem?

Uzatmak istemiyorum ama bir tespitim var enazindan azor yükselişte gözüküyor çoğumuz tepemizdeki morluklara bakıyoruz üzerimize gelecekmi diye ancak o azor yükselmeden " doğru konumdan" bize sistem indiğini ben görmedim 
Yukarı çıkıp o soğukta delik açmali ki bize salınım olsun
  Beğenenler:
  • Emre10, idieforyou41, Ümittt

(Son Düzenleme: 01-01-2021, 03:01 PM, Düzenleyen: snow41.)

Pazartesi gunu kiyi egede kuvvetli lodos ve kuvvetli saganak yagis bekleniyor

Emin bey gercekten yureklerimizi serinlettiniz cok guzel haberler verdiniz 10 gun daha sabir sonrasi bekledigimiz ozledigimiz gunler geliyor insallah

Haftasonu yurt genelinde yagis yok diyebiliriz sadece ege kiyilarinda hafif bir yagis olabilir sicakliklar 17 - 18 derecelerde artik bu ilik gunlerin sonu gorundu son 1 hafta daha sonrasinda kis sartlari olmasi gereken sicakliklar ve yagislar geliyor
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Emre10, hacimurat, KardanadamEmin, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
BABA, Barbegazi, hacimuratt, 49 Ziyaretçi