| |
Beğenenler:
• AZOR, bulcelik, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Poyraz, snow41, Snowreis1360, Snowsedat,
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, bokers36, bulcelik, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Memoli86, Poyraz, Serkofb, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, themuslim, ThunderSnow
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, snow41, Snowreis1360, Snowsedat,
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Özgür, Snowreis1360, Snowsedat
Serkanım ben ao nao ile kafayı yedim ya sen açıklasana bizahmet şu endeksler bu kadar negatifteyken sistem nasıl geliyor inşallah diyelim.
Serkan bey atmosfer deki 5 6 ocak ve sonra sı için ısınma ile pv nin yer değiştireceğini ve soğuk ların güney enlem lere kuvvet li şekilde ineceği ve diyagramlar ve modellerin değişeceği ni söyledi işaret ler yabancı meteoroloji bilim adamla rından gelmeye başladı müthiş kar yağışları ayın 10 dan sonra alemlerin RABBİ ALLAH ın İZNİYLE geliyor
2020 gerçekten hastalıklar depremler yagişsizlik sıkıntılı bir yıl geçti inşallah 2021 yılında hepsini atlatırız uludağ da yıllardır duran bi yönetici ben ilk defa böyle bi dönem yaşıyorum diyor cidden kötü bi kuraklık dönemi. Yeni yıla yağmurla gireces sanırım o yüzümüzü bi nebze gulduruyor insallah iyi yağış olur cuma günü
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Snowreis1360, Snowsedat,
Sistemden once isinma olacak lodos arkasi karayel ve kar ihtimali gucleniyor, 2 sistemin bile pes pese gelme ihtimali var. Yilbasini atlatalim tablo dahada guzellesecek.
Simdiden herkesin yeni yilini kutlarim , 2021 herkese saglik ve biz kar severlere unutulmayacak sistemler nasip etsin.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Poyraz, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan
Gfs sabah güncellemesi
İşler yolunda 2 sistemin daha kuvvetli olma ihtimali büyük https://images.meteociel.fr/im/2101/anim_ear2.gif https://images.meteociel.fr/im/1394/anim_ojy3.gif Maşallah
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Poyraz, Serkofb, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 40 Ziyaretçi |