Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Modeller istikrarlı devam ediyor 9 ocak sonrası soğuklar geliyor ve kış asıl şimdi kendini hissettirecek diyagramlar çok iyi verilerde öyle kuzeyimizde soğuklar asılı durumda batı karadenizin üstünde de kuvvetli soğuklar var nazar deymesin.
resim

resim

resim

Tuhh tuhhh maşallah
resim

Toplam yağış
resim
Toplam kar
resim

(Son Düzenleme: 12-30-2020, 11:46 PM, Düzenleyen: SNOWSALİH.)

başta serkan abi olmak üzere diger tahminci abilerime iyi yıllar diliyorum güzel bol karlı bir yıl umut ediyorum inşallah.

(Son Düzenleme: 12-30-2020, 11:11 PM, Düzenleyen: AZOR.)

(12-30-2020, 09:23 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tuhh tuhhh maşallah
resim

Bu yağış haritası bana eski günleri hatırlattı
2015 dek efsanesi
resim

Serkanım ben ao nao ile kafayı yedim ya sen açıklasana bizahmet şu endeksler bu kadar negatifteyken sistem nasıl geliyor inşallah diyelim.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

Serkan bey atmosfer deki 5 6 ocak ve sonra sı için ısınma ile pv nin yer değiştireceğini ve soğuk ların güney enlem lere kuvvet li şekilde ineceği ve diyagramlar ve modellerin değişeceği ni söyledi işaret ler yabancı meteoroloji bilim adamla rından gelmeye başladı müthiş kar yağışları ayın 10 dan sonra alemlerin RABBİ ALLAH ın İZNİYLE geliyor
  Beğenenler:
  • Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

2020 gerçekten hastalıklar depremler yagişsizlik sıkıntılı bir yıl geçti inşallah 2021 yılında hepsini atlatırız uludağ da yıllardır duran bi yönetici ben ilk defa böyle bi dönem yaşıyorum diyor cidden kötü bi kuraklık dönemi. Yeni yıla yağmurla gireces sanırım o yüzümüzü bi nebze gulduruyor insallah iyi yağış olur cuma günü

resim

Sistemden once isinma olacak lodos arkasi karayel ve kar ihtimali gucleniyor, 2 sistemin bile pes pese gelme ihtimali var. Yilbasini atlatalim tablo dahada guzellesecek.

Simdiden herkesin yeni yilini kutlarim , 2021 herkese saglik ve biz kar severlere unutulmayacak sistemler nasip etsin.

Gfs sabah güncellemesi
İşler yolunda 2 sistemin daha kuvvetli olma ihtimali büyük 
https://images.meteociel.fr/im/2101/anim_ear2.gif
https://images.meteociel.fr/im/1394/anim_ojy3.gif
Maşallahresim

Konuyu Okuyanlar:
39 Ziyaretçi