| |
Dikkatle bakılırsa 3 modeldede, Ocak ayının 12-13-14 lerinde ülkemizin üzerinde şuan itibarıyla yeterli seviyede soğuk görünmeyen, fakat kuzeyimizde yoğun soğuk kümelenmeleri mevcut ve bu modellerin önümüzdeki günlerde beklediğimiz seviyelere geleceğini düşünüyor ve şimdilik karamsarlık için bir sebeb görmediğimi söylemeliyim...
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Kartat, Keremburada, kral, mehmet karsever, Memoli86, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan
KARDANADAMEMİN Abi hoşgeldin seni burada gördüğüme sevindim iyiki varsın KRAL
Ao naodaki bu tablo umarım tersine döner. Bu karamsar tablo şu anki ao nao üçin. Amaaaa bu aşırı negatiften eninde sonunda ao ce nao el ele nötre ve pozitife çıkacaaaak. İşte o zaman sistemlerin ağababası geleceeeek inşallah.
Onumuzdeki hafta insallah ayin 10 nundan sonrasi icin mujdeli haberler gelir
üzülüyorum ve korkuyorum bu sıcaklıklar ve kuralık yüzünden.
Gerek Serkan abinin gerek Emin abinin umut verici tahminleri inşallah gerçekleşsin diye dua ediyorum ama bir yandan da mgm'nin aylık ve mevsimsel tahminlerini görmezden gelemiyorum. Hepsi mevsim normallerinin üzerinde gösteriyor ve bu sefer bu durum sadece istanbul için değil neredeyse bütün türkiye için. Ocak ile şubat'ı geçtim, martta bile mevsim normallerinin üzerinde sıcaklık tahmini var. Soğuk/kar vs beklentim yok artık benim, mevsimin gerektirdiği kadar yağmur yağsın yeter modundayım. ama tabi Serkan abinin ve emin abinin tahminleri gerçekleşsin diye dua etmeye de devam Allah büyüktür, umut kesilmez.
Ayin 8 ine kadar boyle ilik havalar devam edecek 8 inde dusus basliyor ama insallah beraberinde karda gelir kar olmasada yagmurlar yagar insallah kis ortasinda yaz yasiyoruz resmen
Merak etmeyin ve boşunada kuşkulara kapılmayın, ayın 10 undan sonra soğuk periyoda giriyoruz...Bu beklediğimiz durum için birkaç gün içinde hem verilere, hemde modellere yansıyınca kuşkularınızın yersiz olduğunu hepbirlikde göreceğiz...Azor ayın 12 sinden sonra gayet olması gerektiği şekilde yükselme eğilimine giriyor...AO ve NAO da birkaç gün içinde şimdiki aşırı negatifden, nötre ve pozitife çıkacakdır, yanılmadığımı hepbirlikde göreceğiz, sadece biraz sabır....Diyagramlarda çok yakında söylediklerimi gözlemliyeceğiz...
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Keremburada, kral, mehmet karsever, Memoli86, snow41, Snowevren, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan, succinct
St PV de önce yer değiştirme var.
Bu hareketin bize yansıması bir hafta kadar bir zaman alır. Arkasından bölünme (parçalanma) var ki bölünmeyi farklı yorumlamak gerekecek. Displacement >Split 11-12 Ocak'tan itibaren bu forumda kış şenliklerini başlatacağız. ![]()
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, bokers36, Burak1980, caner, duman, Emirsiyahbeyaz, Emre10, Ftherdem, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, mehmet karsever, Memoli86, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 36 Ziyaretçi |

Allah büyüktür, umut kesilmez.