| |
Emin abi aman aman diyelim nazar değiyor kesinlilkle başka açıklaması yok soğuk olur yağış olmaz ??? 2 senedir kafayı kırdık
EMİN BEY HOŞ GELDİNİZ..Tahminlerinizi ,siteye kattığnız heyecanı özlemişiz..
inşallah bu senede son dakıka golu yemeyızde bol bol kar kağışı alırız.
(12-28-2020, 11:46 AM)gunay75 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: EMİN BEY HOŞ GELDİNİZ..Tahminlerinizi ,siteye kattığnız heyecanı özlemişiz.. Hoşbuldum, Günay KARdeşim, güzel düşünceleriniz için tşkler...İnşaALLAH bu sene güzel şeyler yaşıyacağız, ALLAH'ın izniyle...
Evet arkadaşlar, derler ya, gün doğmadan neler doğar diye, işte yine yenibir güne uyandık ve bugün etraflara biraz daha farklı ve umutla bakıyoruz, bakacağızda...Verilerde beklediğimiz evrim gerçekleşmeye başlıyor...Bu hafta herşey daha göze görünür ve dişe dokunur şekilde çıktılar alacağımız bir hafta olacak, ALLAH'ın izniyle..Azor uzun sürelerdir ilk kez doğru istikamete yerleşiyor ve ona görede görevini üstlenmeye başladı...Biraz geç kaldıysada, geç olsun, güç olmasın diyelim ve artık bundan sonraki güncellemeleri daha bir sıkı ve heyecanla takibe devam edeceğiz...Polar koridor ufakdan açılmaya başladı, arkasınında geleceğini düşünüyorum...Artık gözlerinizi bizlerin vereceği daha güzel haberlere hazırlayın...
![]() ![]()
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, Erol Bıldırcın, gunay75, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Keremburada, kral, mehmet karsever, Memoli86, Poyraz, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow, Xooner
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, BATU1963, Burak1980, Erol Bıldırcın, Ethemkar, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Memoli86, Poyraz, Serkofb, Snow Gökhan, snow41, Snowreis1360, SNOWSALİH, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow
Nerdeyse morluklar inicek ustumuze cok guzel goruntuler bunlar bu gidisat tersine dönmeye basladi hayirlisi diyelim
Bugun Gebze olarak sabah saatlerinden itibaren guzel yagis aldik bunada sukur yagmiru bile ozlemisiz su anda ara ara devam ediyor
Beğenenler:
• BATU1963, Burak1980, Erol Bıldırcın, gunay75, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, mehmet karsever, Snowsedat, snowserkan
GFS' nin artık kıvıracak bir durumu kalmadı, sistemi ertelemeye çalışsada, artık şartlar tam olarak oturmaya başladı..Bundan sonraki güncellemelerdeki iniş çıkışlar fazla bir önem arzedemeyecek, çünkü sadece modellerin gidişatına göre yorumlar yapılmıyor, diğer parametrelerde detaylara giriyor, harmanlanıp sağlaması yapılıyor...Artık diyagramlar, endeksler, Azorun konumu, diğer tüm modellerin ortalamaları alınıp, tam kesin olmasada netleşmeye yakın yorumlar için önümüzdeki günler önemli....
Beğenenler:
• adakar, BATU1963, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Memoli86, mirhan, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan
Bugün şu ana kadar yağış beklenenin çok altında malesef yakın zamanda bir yağmur gözükmüyor nereye kadar gidecek böyle gerçekten korkutucu korona falan kimsenin gözü başka birşey görmüyor
Bakın çok acil herkezin şu tasarrufuna başlaması lazım yoksa yakında musluğu açınca şu akmayacak Başka nasıl anlatabilirim bilmiyorum
hayırlı akşamlar cümleten
Burçin tugay hocam katılıyorum size acilen tasarrufa geçilmeli özellikle de büyük şehirler 2-3 gün önce pazartesi sabaha kayan yağış dün akşam saatlik hava durumuna baktığımda öğlene doğru 11 civarına kaymıştı saat 12.20 de hafif bi ısladı yarım saat sonra hava bi açıldı arkadan tekrar birazcık şiddetli yağar gibi oldu ama yerler pek etkilenmedi sonrasında son defa yine çiledi bitti. ne yalan söyleyeyim cumertesi günü şıddetlı ruzgar vardı bunu yağmur bastırmassa rüzgar kesilmez diye düşünüyordum ama pazar günü yağmur yağmadan rüzgar kesildi . |
| Konuyu Okuyanlar: |
| REALSHADOW, Snow Gökhan, snow41, 39 Ziyaretçi |