Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Hayirli geceler nasilsiniiz abiler
Herkezde bir umutsuzluk başlamis ama gercekten biz degil avrupa ve balkanlar bile eski kişlari alamiyor biz ise bati iyice alamaz olduk 3 -4 yildir bu sene umutluyduk ama aralik ayi kotu gidiyor tam olarak ozlenen gunlerce surecek yağmur yagislarini alamadik hatta 3-4 gün den beri 26-27 aralıkta ilk başta kuvvetli görünen yağmur önce zayıfladı şimdi bulutlanmaya dönmüş pazartesi hafif yağmur gösteriyor hava durumu siteleri. Düzelmesi tek temennimiz ama hadi hayirlisi
  Beğenenler:
  • AZOR

28 Aralık - 2 ocak arası sistemi iptal mi oldu şimdi?

(12-24-2020, 08:47 AM)SnowLove34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 28 Aralık - 2 ocak arası sistemi iptal mi oldu şimdi?

Desen güzel şekilde işliyor, sorun yok, iptal yok, erteleme var.
  Beğenenler:
  • adakar, Poyraz, Snowsedat

1929 1954 1987 - - - geliyor gelmekte olan vakit vuslat zamanı
  Beğenenler:
  • kartutgunu, themuslim

aleyhimize olan bu basınç dizilimi ne zaman değişecek? Bu patternin acilen değişmesi lazım ocak ayıda giderse vay halimize.

(12-24-2020, 10:22 AM)meba3421 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aleyhimize olan bu basınç dizilimi ne zaman değişecek? Bu patternin acilen değişmesi lazım ocak ayıda giderse vay halimize.

Gidişatı bu gün, Akşam gibi değerlendireceğiz.

her sene yaşadığımız hayal kırıklığını yılın ilk sistem beklentisinde de yaşayacağız gibi duruyor ne yazık ki....
umutsuzluk vermek gibi bir amacım yok lakin yine ertelenen,yine beklenilen zamanda gelmeyen bir sistem daha...
süpheci

Burada değerlendirme yapmıştım 6-8 ocak arası bu döngü kırılacak ocak 20-25 günün yağışlı ve kış gibi geçeceğini düşünüyorum.
Yılbaşı ve aralık son günlerini ise malesef batıda 15-18li dereceler ile geçireceğiz.
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Fevzi, Hasan_iSTANBUL, kral, Poyraz, Snowsedat, Xooner

Söylediğim tarihlerde bir sistem alamazsak çok açık söylüyorum Şubat ayının ortasına kadar kar göremeyiz.
Bu beni de sizi de üzer.

2009 yılına çok benzer görüyorum bu yılı.

Gerekirse geçmiş 2009 yılının anomali kompozitlerini de paylaşırım.

Ocak ilk 10 gün çok önemli.

Beğenenler:
  • adakar, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
efe90, fenerli, snow41, 71 Ziyaretçi