Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Düşük jeopotansiyel bölgeler ile kuzeyimizdeki blokaj unsuru olan ural yükseği dediğimiz yüksek jeopotansiyel bölgesine ise düşük jeopotansiyel alanlar hakim olacaktır.

Dolu bardaklar boşalacak, Boş bardaklar dolacaktır..

Biraz daha sabır...

Tam bende ifade ederken Serkan bey yazmis. Kuzey dogumuze yer alan hazar bolgesindeki yuksek basinc genisleyip yagisimizi bitirdigi gibi ab gelmesinide engelliyor. 27 sindeki kuvvetli yagislar bile bu yuzden kirpildikca kirpildi.

Ben bu kadar istarci ve genisleyen yb uzun zamandir gormemistim.
Bu durum ocak ilk birkac gununufe yiyecek 5 ocaktan once salinim mumkun gorunuyor devami icin beklemeye devam edecegiz.

resim
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, hacimurat, kral, Ömer18, snow41, Snowsedat

Serkan bey iste herkes sizden bu mujdeli haberleri bekliyordu
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Snowsedat, snowserkan

Serkan bey, bir sorum olacak.
Son üç yılın kışın büyük kısmınin yiyen bu yılda devam eden Ural yüksekliğinin bu kadar uzun ve inatçi olmasının nedeni nedir acaba?Geçmiş dönemlerde de böyle inatçi bir etkisi coğrafyamız üzerinde etkisi olmuşmu?
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

Serkan bey siz ocak ilk haftaya kalmadan bun degisimi bekliyordunuz ancak sanirim oncak ilk haftaya kadar bu desenin degismesi zor. Siz hazarin bu kadar aktif olmasini ve genislemesini neye bagliyorsunuz?
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Ömer18

Değerli arkadaşlar, bazı konulardaki umutsuzluklarınız hakkında herne kadar size hak vermeye çalışsamda yinede bunu devam ettirmemelisiniz..Olumlu veya olumsuz durumlar hiçbir şekilde sonsuza değin sürmez, öncelikle bu konuda hemfikir olmalıyız..Yaşamakda olduğumuz kuraklık, yağışsızlık ve KAR sıkıntımız zaten bizleri haliyle yeterince üzmekde.Kimse bu durumdan memnun değil ve olamazda.Hayat damarlarımızdan en önemlisi olan suyun değerini gün geçtikçe daha iyi anlıyoruz...Suyun azalması yahut tükenmekde olması, yeterince bir handikap...Fakat dedim ya bu hep böylemi sürecek, tabiiki hayır.Her bitiş, yeni bir başlangıçtır, hangi bir gece varki sabahı olmamış. Umutsuzluğa, yeise gerek yok. Pek yakında modellerdede, diğer tüm verilerdede bu durumun tersine döneceğine hepbirlikde şahit olacağız, sadece biraz daha sabır...Ben şahsımca bu haftanın sonunu bulmadan verilerin olumluya evrileceğine inanıyorum...Sıcaklık değerleri bugün itibarıyla zaten düşük ve olumlu gidiyor..Heran herşey değişebilir ve değişecektirde...Bekleyelim, göreceğiz...Şimdilık herhangi bir veri paylaşmaya gerek duymuyorum...Sadece beklemede kalınmalı.....Kalın sağlıcakla... thumbsup

resim

Cuma cumartesi ve pazar gunu yer yer 70 km ye ulasan lodos firtinasi var soba baca zehirlenmelerine dikkat

1Kardanadam 

Bugün İstanbul da yağış yok denildi 1 saat tir yağmur yağıyor Esenler de demek ki meteoroloji de 1 2 günlük tahminler bile ne olacağı belli değil onun için hep birlikte beraber umut lu olacağız RABBİM ne eylerse güzel eğler mutlak bunun acısı yağışı fena olacak yağmur kar tipi bora geleooo
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Memoli86, Raulmarul, snow41, Snowsedat, snowserkan

ÂYIN 3 ÜNE KADAR KIYI EGE DISINDA YAGISLAR NORMALLER ALTINDA

resim

AYIN 3 ÜYLE 17 SI ARASI NORMALLERIN UZERINDE YAGISLI ISTANBUL VE CEVRESI HATTA YURDUN BUYUK BOLUMU
KURAKLIK KIRILIYOR ACABA BU GÖRUNTULERLE KAR YAGISLARIMI GELIYOR ????

resim

resim

Bize karayel lazım pyraz lazım balkanlar üzerinden sibirya üzerinden soğuk hava dalgası lazımmmmm
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, snowsnow

Konuyu Okuyanlar:
hacimuratt, kral, 44 Ziyaretçi