| |
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, BATU1963, Bir Dost, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Emre10, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kartutgunu, kral, mirhan, Poyraz, sahinok, Serkofb, snow41, Snowevren, Snowsedat, Xooner
Serkan abi az buçuk modelleri incelemeye çalışıyorum.Ancak o azorun bu kadar batıdan yükselmesini ilk kez görüyorum.Abicim o azorun orada ne işi var acep
hani utanmasa ters tarafa geçip kanada tarafını da geçip japonya tarafından yükselecek.Abi bu eskiden böyle olmiyordu yanılıyor muyum.Hemen hemen ispanya tarafından yükselen azor ne yapıyor oralarda.Bunun eksen kaymasıyla bi bağlantısı olabilir mi?
Azor korsana virüs e kabılmış yolunu sabıtmış TIR İngiltere de yeni virüs çıktığı için Grönland a kaçıyor
Serkan bey özellikle son 3senedir modellerdeki bu değişkenliği neye bağlıyorsunuz ? Tam diyoruz kar geldi hoppp sistem kuş oldu tam diyoruzz soğuklar geldi sistem uçtu gitti birde Ali esin üstadın lafına katılıyorum ama bu lodosun arkasından hemen kar yapar 1 hafta beklemez Örnek vericek olursak 5 ocak 2016 sabahı sıcaklık lodosla birlikte12-13 dereceydi saat 15:00 sularında -2 dereceydi havadan buz yağmaktaydı
1 hafta 10 gün kadar lodos hakim. Uzun süreli lodosun da arkası soğuk havadır. Durgunluktan iyidir. Harekette bereket vardır.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, sahinok, Snowsedat, Xooner
mgm bitirdi beni yemin ederim
Önümüzdeki bir ayı MN üzeri göstermiş. Hatta Ocak ilk haftayı aşırı üzerinde göstermiş koyu kırmızı ile ![]() Değişmesi dileğiyle
Gfs akşam güncellemesi
Yağışlar hala bereketini koruyor nazar değmesin inşallah https://images.meteociel.fr/im/7940/anim_sqw6.gif
Kayak merkezlerinde bu yapılıyorsa yandığımızın resmidir bizde yakın gelecekte İstanbul'da kar görmek için böyle bir şey bekleyeceğiz
https://twitter.com/yildizkayakmrkz/stat...32416?s=19 |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, snow41, Snowsedat, 48 Ziyaretçi |

hani utanmasa ters tarafa geçip kanada tarafını da geçip japonya tarafından yükselecek.Abi bu eskiden böyle olmiyordu yanılıyor muyum.Hemen hemen ispanya tarafından yükselen azor ne yapıyor oralarda.Bunun eksen kaymasıyla bi bağlantısı olabilir mi?