Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-20-2020, 12:21 PM, Düzenleyen: Xooner.)

Yılbaşında 5 ocak sonrası nasipse geliyorgodzilla
  Beğenenler:
  • Burak1980, Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, Ümittt

Ben sizi sizleri anlıyorum.
Uzun süredir kötü giden süreç neticesi bunlar.

tam olarak bu dediğinizi yaşıyoruz Serkan abi. şahsen ben sessizliğe büründüm modellerin değişmesini bekliyorum Smile

(12-20-2020, 12:30 PM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben sizi sizleri anlıyorum.
Uzun süredir kötü giden süreç neticesi bunlar.

tam olarak bu dediğinizi  yaşıyoruz Serkan abi. şahsen ben sessizliğe büründüm modellerin değişmesini bekliyorum Smile

Desen değişecek kardeşim. 

Bu kıştan umutluyum. 

İlk etapta pertlik sistemi bekliyoruz. 

Ocak ayına güzel bir başlangıç olacak inşallah. 

Bende bazı verilerle burada olacağım. 
Önümüzdeki hafta gözünüz modellerde kulağınız bizde olsun.

(Son Düzenleme: 12-20-2020, 12:58 PM, Düzenleyen: snow41.)

Yeni haftanin ilk gununde yagis ve soguklar geliyor pazartesi sali hatta carsambaya sarkabilecek yagis var yagisin bugun aksam saatlerinde gelmesi beklenirken bu haftanin en soguk gunu sali gunu olacak pazartesi 8 - 9 derecelik sicaklik sali gunu 6 - 7 derecelere carsamba gunu 8 - 9 derecelerde olmasi beklenirken persembe gunu hava aciyor sicakliklar biraz toparlaniyor sicakliklar yine 13 - 14 derecelere cikacak ardindan ayin 26 sinda cumartesi tekrar yeni bir yagisli havanin etkisine girecegiz durumdanda gorundugu gibi kotu yagissiz giden surecin yavas yavas kirildigini goruyoruz
Ocak ayiyla birliktede hepimizin ozlemle bekledigi gunler gelecek insallah

resim

resim

Pazartesi ve sali gunleri beklenen yagis durumu

(Son Düzenleme: 12-20-2020, 01:40 PM, Düzenleyen: Xooner.)

resim

Ocak ayı in başında da Bir sistem alicaz. Ben bu sistem d'en daha umutluyum.

Ayrica dun gece attığım yorum site kurallarına uymasina ragmen kaldirilmis.
Xooner yazdı (12-20-2020, 01:40 PM)
Yanlışlık olmuş. Düzeltildi.
❄️☃️乇爪尺乇⛄❄️
  Beğenenler:
  • AZOR, BATU1963

(12-19-2020, 09:39 PM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs hafta sonları sapıyor saçma sapan şeyler yapıyor ay sonu senin ne işin var Grönland da azor efendi Serkan bey in dediği gibi değişecek 11 günvar neler değişir neler bırak kar I soğuk u 26 28 inde güzel yağışlar vardı 1günde onlar silmiş bizimle dalga mı geçiyor LAR EN İYİ Sİ KENDİ ULUSAL SİSTEMİ MİZİ KURMA ZAMANI GELMİŞTİR UZAY BİLİMLERİ A TÜRK UYDULARIDA FIRLATILDI SERKAN BEY NE DER BU KONUDA
  Beğenenler:
  • AZOR, BATU1963

(12-20-2020, 12:14 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oooo herkeste bir umutsuzluk gözlerinizi açın bakın salı akşamdan Çarşamba öğlene kadar İstanbul'da sıcaklık kar değerlerine iniyor Anadolu yakasının kuzey ilçelerinde atıştırmalık kar görülebilir sistem her geçen güncellemede batılıyor şehir içinde sürpriz neden olmasın 
resim

En azından graupel yagisi gorebilirsek istanbul geneli hafif deklerle de olsa cok iyi olucak.
  Beğenenler:
  • AZOR, BATU1963, Burak1980, Hasan_iSTANBUL

Serkan bey istanbul pert olucak dediyse pert olur
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Erol Bıldırcın

Arkadaşlar, umutsuzluğa gerek yok..Güncellemeler bugünlerde nerdeyse saat saat, gün gün değişiyor..Dün verdiği sistemi bugün alabiliyor..Fakat bu eğer böyle olduğuna göre yarında tekrar çok daha güçlü sistem modelleriyle karşılaşmıyacağımızı kim söyleyebilirki?.. eye  Zaten yıllardır genelde haftasonu modellerine asla güvenilmez..Önümüzdeki hafta birçok parametrelerin artık yavaş yavaş yerine oturacağını düşünüyorum..Kuzeyimiz oldukça zengin soğuk kümelenmeleri mevcut..Ege ve Akdeniz havzasında yeni bir hareketlenme görür gibiyim ama şimdilik tam netleşmediğinden, şimdiden bu konuda birşey söylemek için henüz erken buluyorum..AO, NAO, MJO değerleri sanıyorum, önümüzdeki günlerde daha ayağıyerebasan çıktılar vereceğini söyleyebilirim..Geçmişe takılıp kalınmamalı..Hergün yenibir sabah oluyor, hangi gece varki sabahı olmamış..Kutuplardaki soğuk birikimleri yeterli ve aşağı enlemlere inebilmek için Azorun hareketini bekliyor..Azorun bu hafta yükseleceğini ve bunun sonuçlarının endekslere ve desenlere yansıması önümüzdeki haftasonuna değin görüleceğini söyleyebilirim..Güzel günlere az kaldı..Yağışlar şimdiye kadar bekleneni vermemiş olması, hep böyle süreceği anlamına gelmemeli.. thumbsup
resim

resim

Haftaya bol yağış geliyor
resim

Konuyu Okuyanlar:
hacimuratt, 49 Ziyaretçi