Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(12-19-2020, 12:48 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ahhhaa benim modellerdeki ortak gelmiş hoşgelmiş banana banana banana banana
Şükür kavuşturana inşallah karlı soğuk Sibirya ekspresinin geldiği modellerde buluşacağız
Gelelim asıl meseleye bakın sizi hiç es geçmedim unuturmadım

1 hafta öncesi
11-28-2020, 09:02 PM

Emin beyin en sevdiği modelli unutmayalım yılbaşına öğle bir sistem veriyorkii yemede yanında yat resim
resim

Taaaaa 1 hafta önce duyurduğum yılbaşı sistemi halen modellerde güncelliğini koruyor gelirse emin beye ithaf edeceğim sistem inşallah gelecek
Bu modeli taaa 28 Kasım'da paylaştım neyse kavuşmamız şimdi nasip kısmetmiş tekrar hoşgeldiniz
Valla ne diyecéğimi şaşırdım ve gerçekden çok duygulandım..Erdoğan KARdeşim, geleceğim içine doğmuş senin..Kalbin temizmiş. Beni çok manidar yadedmişsin, sağol, varol çok değerli KARdeşim..İnanki bende sizleri çok özlemiştim...Bundan sonra vakit buldukça aranızda olmaya çalışacağım... thumbsup

Emin abim aramıza tekrardan hoş geldin şeref verdin.

Sesini duyan, muhabbetini bilen biri olarak bağzı arkadaşlardan şanslı olarak görüyorum kendimi, yasadigin sıkıntıları çok iyi bilen birisiyim seninle bu günde konuşma fırsatım oldu iyikide konuşmuşuz seni buradaki negatif enerji enazindan sana bu hayatta güzel şeylerinde olduğunun bir göstergesi dır diye düşünüyorum, çoğu zaman kendimden örnek verecek olursam nefes almak adına burada oluyor yorumları okuyor kendimize mutluluk katacak o güzel haberi Serkan abiden ve diğer arkadaşlardan duymayı bekliyoruz.

Senin buradaki yerin benim ve bir çok arkadaşımızın da olduğu gibi bence büyük bir motivasyon ve moral kaynağı , bizler senin coşkulu mesajlarını özledik ve bu sezonda bir çok kez görme niyetindeyiz umarım bundan sonra bizlerle beraber olur ve yine mesajlarınla sibirya ekspresini bağıra çağıra getirmeni bekliyoruz.

Bizim amacımız burada Serkan abinin ders niteliğinde paylasimlariyla hem bilgilenmek hemde nokta atışı neler olacağını görmekle birlikte seninde motivasyon içeren gördüğünü yazan ve pozitif yönleriyle son ana kadar bize sistemin olumlu yönlerini de yaşatmanı seviyoruz.

Bu sezon umarım bizim beklediğimiz sezon olur ve çokça Kâr manzaraları paylaşır ve o coşkuyu hep beraber yaşarız.
Tekrar hoş geldin abim iyiki varsın iyiki tekrar aramizdasin..

(12-19-2020, 01:28 AM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abim aramıza tekrardan hoş geldin şeref verdin.

Sesini duyan, muhabbetini bilen biri olarak bağzı arkadaşlardan şanslı olarak görüyorum kendimi,  yasadigin sıkıntıları çok iyi bilen birisiyim seninle bu günde konuşma fırsatım oldu iyikide konuşmuşuz seni buradaki negatif enerji enazindan sana bu hayatta güzel şeylerinde olduğunun bir göstergesi dır diye düşünüyorum,  çoğu zaman kendimden örnek verecek olursam nefes almak adına burada oluyor yorumları okuyor kendimize mutluluk katacak o güzel haberi Serkan abiden ve diğer arkadaşlardan duymayı bekliyoruz.

Senin buradaki yerin benim ve bir çok arkadaşımızın da olduğu gibi bence büyük bir motivasyon ve moral kaynağı , bizler senin coşkulu mesajlarını özledik ve bu sezonda bir çok kez görme niyetindeyiz umarım bundan sonra bizlerle beraber olur ve yine mesajlarınla sibirya ekspresini  bağıra çağıra getirmeni bekliyoruz.

Bizim amacımız burada Serkan abinin ders niteliğinde paylasimlariyla hem bilgilenmek hemde nokta atışı neler olacağını görmekle birlikte seninde motivasyon içeren gördüğünü yazan ve pozitif yönleriyle son ana kadar bize sistemin olumlu yönlerini de yaşatmanı seviyoruz.

Bu sezon umarım bizim beklediğimiz sezon olur ve çokça Kâr manzaraları paylaşır ve o coşkuyu hep beraber yaşarız.
Tekrar hoş geldin abim iyiki varsın iyiki tekrar aramizdasin..

Hoşbuldum değerli KARdeşim, Hasan..Bu detaylı ve oldukça manidar yorumun ve emeğin için yüreğine sağlık. Seninde bendeki yerin ne kadar derin olduğunu bilirsin..Hayat öylede, böylede yaşanıyor işte..Herşey bizim istediğimiz gibi olsaydı belkide dünya bu kadar değerli olmazdı..Mademki geldik, dönünceye değin mücadeleyi vereceğiz..Hayat sadece nefes almakdan ibaret değil, içinde türlü güzellikler, acılar, sıkıntılar, meşeggatlar, koşuşturmacalar, gülmeler, ağlamalar, ve buna benzer birçok şeyi bünyesinde barındırıyor.Bizlerde bu olgulara göre yaşantımızı şekillendirmeye çalışıyoruz..Bunca karmaşanın içinde kendimize mutluluk verecek şeylerin arayışındayken, KAR SEVDAMIZ gibi masum bir sevginin peşinde yıllarımızı birbir harcıyoruz..Bu sezon yine bu beklentilerle bir yılın daha sonuna daha yaklaşmakdayız..Yeni umutlarla, beklentilerle güzel bir KIŞ sezonunu geçirmeye hazırlanırken ömür denilen zaman mevhumuda bizim aleyhimize ilerlemeye devam ediyor..Umarım bu sefer oldu diyeceğimiz bir sezonu güzel şeyler yaşıyarak geçiririz..Sevgi ve saygılarımla..ALLAH'a emanet ol, hayırlı geceler diliyorum... thumbsup

Okumaya 1981 sayfadan başladım. Emin abinin yazısını görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı. Emin abim hoşgeldin. Seni ve serkan abiyi bırakmayız vede kimselere yedirmeyiz....Haa bide Ahmet abim var...

Ekim - Kasim derken Aralik ayinida nerdeyse yagissiz bitiriyoruz yagislar oldu ama cok yetersiz kaldi artik kar yagmur yagsin bu dongu bir sekilde kirilsin tum umudumuz bu artik Kar yagislarina hasret kalan biz kar sevdalilari oyle gunlere geldik ki birakin Kar yagisini yagmura hasret kaldik yagissiz gecen sonbaharin ardindan kisin ilk ayinida yagissiz geciriyoruz yagmuru bile arar olduk yilbasindan itibaren insallah bu yagissiz gecen gunlerin acisi cikar bu acigi kapatiriz

(Son Düzenleme: 12-19-2020, 09:35 AM, Düzenleyen: Ümittt.)

27-28 aralikta marmara ve kuzey egeye ilac gibi bir yagis geliyor

(12-19-2020, 08:33 AM)Memoli86 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Okumaya 1981 sayfadan başladım. Emin abinin yazısını görünce gözlerim faltaşı gibi açıldı. Emin abim hoşgeldin. Seni ve serkan abiyi bırakmayız vede kimselere yedirmeyiz....Haa bide Ahmet abim var...

Hoşbuldum değerli KARdeşim.Çok güzel ve manidar yorumun için çok tşkler. Sizlerde benim için çok kıymetli ve önemlisiniz..Hiç arzu etmediğim bazı sebebler nedeniyle bu arayı vermek zorunda kaldım..Elimden geldiğince bundan sonra ara ara, fırsat bulabildikçe aranızda olmaya çalışacağım...Güzel bir haftasonu diliyorum...Sevgiler, saygılar... thumbsup
.

(Son Düzenleme: 12-19-2020, 10:43 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün aleykum, hayırlı haftasonları arkadaşlar.Ayın 26 sı geceden itibaren lodosla başlayacak ve ardında karayele döneceğini gördüğüm verilere göre dün +2 olan ana senaryo bu sabah itibarıyla -2 ye düşmüş..Diğer bazı senaryolarda hatta -9 lara inen bile varsada biz işin gerçekleşebilecek olabilirliğini baz almak durumundayız...Eğerki bu sıcaklık düşüşü -5 e kadar ilerlerse, karayelle birlikte ve şimdilik yağış sıkıntı olmadığını gördüğüm diyagramlara göre bir KAR sürprizi olabilirmi? Olabilir arkadaşlar..Şimdilik geleeeooo diye kesin konuşmayacağım ama umutlarda giderek artıyor gibi..Bakın son güncel diyagram ne söylüyor sizce? Smile Spiteful eye thumbsup
resim

Hafta başında belirttiğim 22 ve 26 sitemi modellerde oturdu diyibiliriz ilk sistem Kuzey ve Doğu blgelerde ikinci sistem batı bölgelerde yurtta yağış bırakacak ikinci sistemin şiddeti ciddi olabilir kıyılar açısından 
1. Sistem
https://r.resimlink.com/A0q.gif
2. Sistem
https://images.meteociel.fr/im/6658/anim_mjz2.gif

Emin Bey hoşgeldiniz. Yokluğunuz gerçekten hissedildi. İnşallah sıkıntılarınız bir nebze olsun azalmıştır. Sizi seviyoruz. Bırakmayın buraları....

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, KardanadamEmin, 45 Ziyaretçi