Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Serkan bey ocagin ortalarina kadar kar yok  diyorlar  sonrasida muamma birsey anlamadik

(12-18-2020, 11:07 AM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: abi güney de şanslı bu sefer istanbula gelmeden belki tuttururuz ucundan Smile

Yanlış yoldasın biran önce dön memleketine Big Grin kar bize yağacak bu sefer Tongue
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Snowsedat

(Son Düzenleme: 12-18-2020, 12:10 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(12-18-2020, 11:07 AM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: abi güney de şanslı bu sefer istanbula gelmeden belki tuttururuz ucundan Smile
Bayern-Baden. 

Evet ama ben çok aşırı bir şey göremiyorum. 

Sen görüyor musun? 
(12-18-2020, 11:12 AM)Muro Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey ocagin ortalarina kadar kar yok  diyorlar  sonrasida muamma birsey anlamadik

Bizde var diyoruz. 

Ortasından sonrası da güzel.

(Son Düzenleme: 12-18-2020, 02:04 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Yok öğle umutsuzluğa kapılmak 
22 bir sistem 25 başka bir sistem ilk sistem soğuğa slıştıracsk bizi kuzey kesiminde az yağış var. 2. Sistemin ne yapacağını kestirmek zor inşallah sonraki güncellemelerde üzerine katarak gelir
resim
https://images.meteociel.fr/im/6500/anim_dmx5.gif

(Son Düzenleme: 12-18-2020, 02:46 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Yeni meteorologlar yetişiyor.

İnternet te denk geldim paylaşmak istedim. hem güldüm hemde hoşuma gitti.

Leş gibi kar geliyor demiş küçük kardeşimiz Smile

Hava olaylarına ilginin artması sevindirici..

https://www.youtube.com/watch?v=9UlZ7Z4Ysh0

(Son Düzenleme: 12-18-2020, 03:42 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Selamün aleykum, hayırlı Cumalarınız, hayırlı haftasonlarınız olsun, değerli KARdeşlerim...Bugün küçük bir fırsat buldum ve sizleri unutmadığımı göstermek adına bir selam vereyim dedim...Sizleri inanın çok özledim. KAR yağmasınıda özledim..Bu sabah klişeleşmiş yaşantıma ara verip şöyle bir modelleri inceledim..Baktımki aysonuna doğru birtakım hareketlenmeler sözkonusu gibi..Umarım yanılmam, eskisi gibi çok fazla verileri takip edemiyorum malum sebeblerim dolayısıyla...Size şimdilik benim çok sevdiğim ama inandırıcılığı pek fazla olmayan CFS yi yılbaşı için bir modelini paylaşayım dedim...Sevgilerimle değerli arkadaşlarım... eye thumbsup
resim

(Son Düzenleme: 12-18-2020, 03:30 PM, Düzenleyen: kral.)

Kimleri görüyorum kimleri görüyorum...  Bye Hoşgeldiniz Emin Bey.

resim
ates ates ates

(12-18-2020, 03:29 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kimleri görüyorum kimleri görüyorum...  Bye Hoşgeldiniz Emin Bey.

resim
ates ates ates
Hoşbuldum, Kral KARdeşim...Diyagramın umut vaadedici gibi görünüyor... thumbsup

Emin abi hoşgeldin. Seni görmek çok güzel. İnşallah buralarda daha sık olabilirsin.

Konuyu Okuyanlar:
23 Ziyaretçi