| |
Bugun yine istanbul ve gebzede araliklarla yagis devam edecek yarindan itibaren yagis etkisini kaybedecek zayif yagislar persembe ve cumada gorulebilir sonrasinda yine bir yagissiz donem var
Sicakliklar 10 - 12 derecelerde onemli bir degisiklik beklenmiyor
İki gündür Anadolu yakasında iyi yağdı enazindan bu bir teselli hepimiz kar bekliyoruz ancak susuzluk ta çok ciddi bir sorun
O barajların tamamen dolması lazım ki yazın susuzluk olmasın biz kış ayında sorun yaşıyoruz dolmazsa yazı siz düşünün
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, Poyraz, Snowsedat, themuslim, volkan34tr
Herkese selamlar hayırlı ve bereketli günler diliyorum.dün akşam ntv hava durumunda gökhan abur ay sonunda 26 27 28 i gibi balkanlardan gelen sistemden bahsetti rüzgar karayele dönerse kar olarak alabiliriz dedi.tv de daha yeni söylenmeye başladı.ama biz ay başından beri biliyoruz serkan bey ve diğer arkadaşlar sayesinde. İnşallah 2004 2017 karışımı bir sistem alabiliriz.bu susuzluğu kar dan başkası gidermeyecek
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr, Xooner
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral,
Şartlar tam müsait değil yükseklerde atıştırmalık ama böyle batılamaya devam etsin bingo oda görsel şimdilik
![]()
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, Memoli86,
Kasımın sonlarına doğru bi tahminci arkadaşımızdan çıkmıştı ilk ay sonu sistemi şuan tam olarak hatırlamıyorum kim olduğunu.
Şimdi kontrol etim döndüm eski sayfalara baktım da bahsettiğim kişi yine Serkan abimizmiş bir buçuk ay önceden sistem bilebilmek her yiğidin harcı değil Serkan abimiz yine farkını göseteriyor.
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Emir13, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kral, Memoli86, scream, snow41, Snowevren, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr, Xooner
Atmosferde herhangi bir salınım görünmüyor maalesef zannedersem yılbaşından önce bir sistem almayacağız gibi inşallah yanılırım ???
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr
Isınma ve ardından Stratosfer PV'de zayıflama emareleri modellere yansıdı.
Şimdi burada bu görselde durum değişti. PV( Soğuk bölge mavi tonları) 'de sıcaklık artışı yaşanırken yapısı ve mukavemeti de bozuluyor. Bunlar yaşanırken yönünü de ülkemiz üzerine çeviriyor. Şimdi soruyorum!! Bu durumda bu sistemi biz almayacağız da Afrika'mı alacak? Hala annesinin margarinini kullanmaktan vazgeçemeyenler cevaplasın bakalım.
Beğenenler:
• adakar, ahmet sözen, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, angelusoO, AZOR, Bir Dost, bokers36, bulcelik, Burak1980, byarslan, Captmehmet, Cemal reşit, duman, Ekrem14, Emir13, Emre10, Erol Bıldırcın, Ferhat, Göksel, Hasan_iSTANBUL, Hunter, kartutgunu, kral, Matikler, Memoli86, muratevgin, nosnownoparty,
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, duman, Emre10, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, kartutgunu, kral, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| ARZU, Özgür, 519 Ziyaretçi |