| |
Arkadaşlar yılbaşı sisteminin netleşmesi için 1 hafta dahar var. Sabah Gfs güncellemesi
adam 10 dakıka yayın yapıyor 5 dakıkası reklam ışı gücü bırakmış konuşuyor işte ocak ayı kurak gececek dıyor ayın 25 yağmur yok dıyor ama ondan sonra bırşey demıyor
Bünyamin'in söylediğinden bize ne bana ne.
Günü geldiğinde açığa çıkar her şey. Değişmeyen tek şey değişimdir. Oda değişir. Modellerin menzili benim verdiğim tarihlere yetişmiyor henüz. Uzun vadeli bazı veriler yine güncel şartlara göre şekilleniyor. Oda değişir. Modellerden 15-20 gün sonrası için bir şey ummak hayaldir safsatadır. Önümüzdeki hafta bitsin modelleri ondan sonra takip edin.
Beğenenler:
• ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, duman, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Memoli86, mirhan, Osman_58,
Serkan hocam emeklerinize sağlık sayenizde umutlarımız hep bembeyaz ama işte bazen takılıyoruz başka seslere maalesef
Serkan bey sizin mujdeli haberlerinizi bekliyoruz en son sibirya ekspresi yola cikti demistiniz su an ne zaman gelecegi tam belli degil ama rotarlida olsa gelecek onu biliyoruz
Bugun icin kuvvetli yagis uyarisi vardi ama halen su ana kadar orta kuvvet disinda kuvvetli yagis olmadi
yılbaşı sistemi konsuunda bende sessizliğe büründüm sabırsızlıkla bekliyorum değişim olmaması için.
sabaha karşı 3 den beri yağış alıyoruz 1 saat falan bi duraksadı devam etti. saat 11 de balıkesir merkeze gittim işlerim vardı yerler kupkuru yağmur bile düşmüyordu. arada 45 km var ancak dümdüz çizgi çeksek 20-25 km dir ama Susurluk yağış konusunda Balıkesirden farklı oluyor kar yağdığıında da biz daha şanslıyız sebebi nedir Serkan abi gerçekten öğrenmek istediğim bişey bu. Bursa Mustafa Kemalpaşa bile yakınımızda ama biz daha şanslı oluyoruz kar konusunda eski yıllardada. aslında 2 tane hırsız da var karşılıklı ortasında çukurda kalmışız. 2 yüksek dağ çekiyor genelde yağışları ama yine de şu son 3 yılı saymazsak eskiden çok iyiydi
Beğenenler:
• adakar, Bir Dost, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Raulmarul, Snowsedat, Xooner
Ataşehir'de hava 7, 7 derece.. Rüzgar eşliğinde puslu yağmur devam ediyor.. Özlemişiz bu dumanlı yağışlı soğuk havaları.
Gebzede bugun gun boyu yagis aldi beklenen cok kuvvetli yagis olmadi ama orta kuvvette saganak turu bir yagisdi ara ara zayiflasada durmadan devam etti
Mert kardeşim hoşgeldin aramıza. Umarım en az baban kadar, güzel kar yağışları görürsün-oynarsın. Gözlerin öperim küçük sevdalımız ?
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, pcz2013, sirgalton, тaяaηтυℓa, 73 Ziyaretçi |