Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-14-2020, 08:22 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Geliyor..

En önce, Herkes den önce sen başla hazırlıklara..

Bu akşamki Gfs yi görünce ben  Big Grin
resim

resim

Alemin kralı geliyor
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, hacimurat, Serkofb, Snowsedat, ThunderSnow

Şampiyonluk yakın meşaleleri yakıınnnn
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

Ben aranıza yeni katıldım 8 yaşındayım babamda üyelerinizden sennedjemus. bu yıl kar yağmasını çok istiyorum

(12-14-2020, 09:13 PM)Mert0876 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben aranıza yeni katıldım 8 yaşındayım babamda üyelerinizden sennedjemus. bu yıl kar yağmasını çok istiyorum

Oğlumu da kendim gibi kar aşığı olarak yetiştiriyorum. Bizim kadar şanslı olurlar umarım.

(12-14-2020, 09:13 PM)Mert0876 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben aranıza yeni katıldım 8 yaşındayım babamda üyelerinizden sennedjemus. bu yıl kar yağmasını çok istiyorum

Hosgeldin küçük kardeşim. Allah sana ilkönce sağlık daha sonra da bol bol karla oynamayı nasip etsin.
Kar Mutluluktur 

Serkan bey bize eskilerin deyimiyle çırak geldi  Smile thumbsup
Hoşgeldin Bye

(12-14-2020, 09:20 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Hosgeldin küçük kardeşim. Allah sana ilkönce sağlık daha sonra da bol bol karla oynamayı nasip etsin.
Teşekkür ederim öpüyorum ellerinizden

Aramıza hoşgeldin küçük adamSmile umarım gelişin uğurlu olur bu sene efsaneyi de getirirsin...

Konuyu Okuyanlar:
fenerli, 65 Ziyaretçi