| |
(12-14-2020, 12:46 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oh yeah Azorum. Twitter a ekledim seni. Ahmet abi hem Serkan abiyi hem sizi hemde emin abiyii burdan hayranlıkla malum siteden beri ilgiyle takip ediyorum. Fakat Emin abiyi uzun süredir görmüyorum. Twitter'dan Serkan abiyi takipteyim sizide takip etmek istiyorum... Twitter adresin ney abi....
(12-13-2020, 09:49 PM)storm16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Snowserkan sosyal mecralar cok pasif bazilarina aylardir yazi yazimamis konusu gecmisken soyleyim. Ben şu an için ilgilenemiyorum. En azından burada paylaşılanların Twitter vs paylaşılması için yönetimdeki kardeşlerim talepte bulundular bende evet yapabilirseniz iyi olur dedim. Ancak sanıyorum onlarda yoğunlar ve bu paylaşım olayı yapılmıyor. Ne yapabiliriz?
(12-13-2020, 09:25 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: AOn NAon geloo freddooom Kardeşim arifliğe soyunanlar çırılçıplak kalmaya mahkumdur. Gelsinler arif ler burada işte.
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, bokers36, Burak1980, duman, Ekrem14, Erol Bıldırcın, mirhan, Sagaist, snow41, Snowsedat, ThunderSnow,
https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-d...di-6379385
![]() Yarin Istanbulun pendik tuzla arasi ile gebzede bu gece saat 04.00 ten yarin saat 15.00 e kadat cok kuvvetli yagis ve kuvvetli kuzeyli ruzgar bekleniyor Yarin kuvvetli yagista Bursa Kocaeli Sakarya ve yalova ile Gebze bolgesi sansli 50 mm yagis bekleniyor Mgm yagisin buyuk etkili bolumunu Gebzeye istanbulun dogusuna vermis
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, Poyraz,
Herkese merhaba,
Aşağıda stratosfer seviyesinde (ort 30km) stratosfer girdabı ve girdabın yapı ve gücünü bozmaya çalışan ısınan bölgeyi görüyorsunuz. Isınan üst seviye de ısı transferi meydana geliyor. Alt seviyelerden üst seviyelere ısı transferi gerçekleşerek, Alttan yukarı sıcak, üstten alta soğuk. Soğukların troposfere kaçması gerçekleşiyor. Önemli olan ısınan bölge ile soğuk girdabın benzer hareketler sergilemesidir. ikisi de mukavemet gösteriyor. Üst seviyelerden soğuk transferi devam ederken bu transfere bünyesinden katkı veren soğukla yüklenmiş bir girdap var. Gökyüzünde yakıt ikmali yapan iki uçağın birbirine yaklaşarak transferin gerçekleşmesi gibi düşünün. Üst seviyede ısınan bölgeden Alt seviyeye birebir akacaktır o soğuklar. Sıcak bir yaz gününü düşünün başınıza geçirdiğiniz şapka'nın üst kısmı ısınırken şapka'nın alt tarafında bulunan kısım yani başınız görece soğuk kalıyor. Buna benzer bir hadise yaşanacak.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, Antalyaspor1966, AZOR, Bir Dost, bokers36, Burak1980, duman, Ekrem14, Emre10,
Kusura bakmayin Serkan bey ben bu dediklerinizi anladim ancak modelde ayin 30 una kadar mavilikler yani cok soguklar bize gelemiyor yani yilbasina kadar kar yok anlamindami oluyor kar gelirsede yilbasindan sonrami gelecek bu modelden bunumu anlamaliyiz
Ben bu sekilde anladim yanlis anladigimi umuyorum |
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, 16 Ziyaretçi |

insanlar forumlardan sosyal platformlara kaydı, burada en azından sizin paylaştıklarınızın sosyal medyada genç hevesli bir arkadaşa verirsek site tanıtımı için güzel olur.