| |
(12-12-2020, 04:08 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence kesin diye bir şey yoktur, hele ki konu hava olunca hiç yoktur.Yanlışsam düzeltin lütfen.(12-12-2020, 04:02 PM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bokers36 kral paylaşımlarının çok iyi ama ihtimal mi onlar
Ao da nao da aralık 25 inden sonra efsane vaat ediyor. Uzunca bir süre artık yağışllı ve soğuk periyota girmiş olacağız inşallah. Bakmayın modellerde en sıcak çalıştırma çıkıyor gfs ana çıktı. Yakında o da beli kırılıp aşağı inecek nasipse. Modeller 25 inden itibaren öyle ya da böyle sistem veriyor. Ancak tam oturmadı modellerde sistem neyse bekliyoruz sabırla. Yıllardır ao ve nao yu bu şekilde görsem öyle ya da böyle bir sağlam sistem gelooo.
Arkadaşlar böyle zevk vermiyor faceden takipleşelim ya da Twitterdan. Facede ahmet vefa temel olarak ekleyebilirsiniz. Azorum karabiberim ve diğer dostlar takipleşelim derim.
Bu morluklara şaşırmayın.
Bu tip senaryoların sayıları çoğalacak yakında, Sonra bir yerde birleşecekler. Kara mamba iniyor...hemde kıvrılarak.
Beğenenler:
• Alp 1903, AZOR, bokers36, Burak1980, dogan54, Ekrem14, Ftherdem, Göksel, hacimurat, Haloquest, kartutgunu, kral, Memoli86, mirhan, muratevgin, oguzsoydan,
Gözümden kaçmış gefs kontrol ne yapmış öğle yakın tarihte gfs ye ayarı verir
![]()
bu modelleri yayinlayan damlar siteyi zirt pirt ziyaret etsinler diye mi hep 15.gunun sonuna soguk modeller koyuyorlar anlamadim. Microsofttan para mi aliyorlar cozemedim
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| aoy, AZOR, efe90, Əspəranza34, Kerimoglu, REALSHADOW, Snowsedat, 48 Ziyaretçi |

ben meteociel gfs 850 de arayıp duruyorum o modelleri bulamadım.
kesin gelicekse gelsin