Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Serkan bey bu umutsuz ve üzücü günlerde gün ışığı gibi doğdunuz, en kısa zamanda güzel haberlerinizi duymak dileğiyle thumbsup

Serkan beyde olmasa moral bozuklugu ile gecirecegiz gunleri simdi onumuzde bir tunel var tunelin sonundaki isik gorunuyor
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Poyraz, Snowsedat, snowserkan

Yıllar önce wow diye rahmetlik bir site vardı.Tarih 2016 aralık 18 idi hiç unutmam.Serkan abi biriyle sistemi tartışıyor.Tartıştığı kişi şu an forum atmosferde en tepedekilerden biri Smile neyse serkan abi yazmış ki,6 ocak 2017 de gelecek soğuk hava ve kar yağışı ,son yılların en şiddetli yağışı olacak.En az 5 gün sürecek,hava son yılların en soğuk halini alacak.Yazdığı tarih 18 aralık 2016 idi.Şu an forum atmosferdeki abi,serkan abiye ısrarla bak bu kadar zaman varken insanlara umut dağıtma,öyle bişey şimdiden söylenemez.Zaten o tarihlerde sistem falan görünmüyor.O günler geldiģinde utanırsın sonra falan diyordu.Serkan abi 24 aralık 2016 tarihinde 6 ocak cuma akşamı sistem karayelle gelecek ve 2 ila 3 saat içinde istanbulu teslim alacak diyordu.Karşıda ki tartışan atmada bilmem kimi geçtin,bir daha bu sitede yazmaya yüzün olmayacak falan diyordu.Serkan abi o can alıcı cümleyi o günde yazdı.Dediğim gibi olmazsa bu sene bir daha tahmin yapmam Smile Sonra sistemi herkes 6 ocak akşamı hatırlar.3 saat içinde hava 15 derece düşmüş ve benimde avatardaki resimde olan kar yağışını yaşadık.

Arkadaşlar Susurluk un en yüksek noktasına (çat aldağ 1330 m) çıktım az önce malesef orda da yok yoğun bir sis yağış olsa kesin kar yağacak 1 dakika içinde donduk öyle bir esiyor ki hava ağaçlar buz tutmuş çok soğuk.  Ancak merkezde susurlukta yani yağmur var . Çok ilginç bulut etkenimidir bilmem yukarda sadece kuru soğuk ve sis  
resim

@Snowevren

Dakika dakika yaşamıştım ben de o günleri, o anları.

Üstelik Bingöl'de tuzum kuru bir haldeydim. Yarım metreden fazla kar vardı yerde. Üstünde garç gurç sesler çıkararak botumla yürüyor ve yazıları okuyarak İstanbullular kadar heyecanlanıyordum.

Daha da çok yazarım o zamanları ama uzatmak istemiyorum şimdi Smile

Allah nasip eder de önümüzdeki sene 2016-2017 yazmayı bırakmış oluruz, Yeni bir fenomeni konuşuyor oluruz inşallah Wink

Serkan bey,

yaklaşık 1 senedir yazmıyordum ama yılbaşı civarı İstanbul pert yazınızdan sonra heyecanla ve mutlulukla yazma gereği duydum.

Ama aklımda bir soru var yaklaşık 1 ay var çok uzun bir vade, şimdi o 1 ayı biz iple çekeceğiz,

Hevesimiz kursağımızda kalır mı?

Böyle bir ihtimal varsa girmeyelim umutlara çünkü çok emin konuştunuz Smile

(Son Düzenleme: 12-01-2020, 07:26 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Eyvallah Evren kardeşim.

Geçmişe gottürdün beni. Saldıranlar çok oluyordu o dönemlerde.

15-20 gün önceden tarih veriyorduk sistem gelene kadar muhalefet edenler çok oluyordu.
Sistem söylediğimiz tarihte geliyordu o zamanda yağan karı az bulup muhalefet ediliyordu.

Yani ne yaparsan yap saldırılar bitmiyordu.

Şimdi saldıracak kimseleri de kalmadı..Smile
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu kış boş değil, kuru sıkı hiç değil.
Yağış sorunumuz var yakın zamanda o sorunda ortadan kalkacak inşallah.

Malum siteden efsane kadroyu heyecanla takip ederdik. İstanbul'un son 20 senedir ekstrem sistemlerini yaşadım. Malum yerden beri takip ederim efsane kadroyuSmile. Son yıllarda biraz hayal kırıklığı yaşadık ama olsun. İstanbul 3-4 senede bir kara gömülür zaten. O sene bu sene diyerek bende umudumu belirtmek istiyorumSmile

(12-01-2020, 07:23 PM)SnowLove34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey,

yaklaşık 1 senedir yazmıyordum ama yılbaşı civarı İstanbul pert yazınızdan sonra heyecanla ve mutlulukla yazma gereği duydum.

Ama aklımda bir soru var yaklaşık 1 ay var çok uzun bir vade, şimdi o 1 ayı biz iple çekeceğiz,

Hevesimiz kursağımızda kalır mı?

Böyle bir ihtimal varsa girmeyelim umutlara çünkü çok emin konuştunuz Smile

Evelallah yanılmayız.

Yoğun Karlı geçireceğiz söylediğim tarihleri

İlerleyen günlerde görselli tahminlerde yapacağım.

Serkan bey ben de malum siteden o gğnler hatırlıyorum hatta o gün sabahında lodostan dolayı 14 derecelik sıcaklık vardı sabah 9 sularında herkes hemen saldırıya geçmişti tarafınıza ama çok geçmeden saat 2 de herşey ortaya çıktı havadan buz yağmış tı resmen istanbul felç olmuştu siz belkide meteorolojinin bile fark edemediğini fark etmiştiniz saygılar Serkan Hocam...

Konuyu Okuyanlar:
Captmehmet, efe90, Ert, Galatasaray1905, Hava Tahmincisi, mehmet karsever, realshadow, snow41, snowmanadnan, SnowSD, тaяaηтυℓa, 77 Ziyaretçi