|
Serkan bey bu umutsuz ve üzücü günlerde gün ışığı gibi doğdunuz, en kısa zamanda güzel haberlerinizi duymak dileğiyle
![]()
Serkan beyde olmasa moral bozuklugu ile gecirecegiz gunleri simdi onumuzde bir tunel var tunelin sonundaki isik gorunuyor
Yıllar önce wow diye rahmetlik bir site vardı.Tarih 2016 aralık 18 idi hiç unutmam.Serkan abi biriyle sistemi tartışıyor.Tartıştığı kişi şu an forum atmosferde en tepedekilerden biri
![]() ![]()
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Altıgen Buz Kristali, Antalyaspor1966, Atmosferikl6, AZOR, Bir Dost, bokers36, Burak1980, Ekrem14, Emre10, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral, mirhan, Raulmarul, Snow Gökhan, snow41, SNOWSALİH, Snowsedat,
Arkadaşlar Susurluk un en yüksek noktasına (çat aldağ 1330 m) çıktım az önce malesef orda da yok yoğun bir sis yağış olsa kesin kar yağacak 1 dakika içinde donduk öyle bir esiyor ki hava ağaçlar buz tutmuş çok soğuk. Ancak merkezde susurlukta yani yağmur var . Çok ilginç bulut etkenimidir bilmem yukarda sadece kuru soğuk ve sis
![]()
@Snowevren
Dakika dakika yaşamıştım ben de o günleri, o anları. Üstelik Bingöl'de tuzum kuru bir haldeydim. Yarım metreden fazla kar vardı yerde. Üstünde garç gurç sesler çıkararak botumla yürüyor ve yazıları okuyarak İstanbullular kadar heyecanlanıyordum. Daha da çok yazarım o zamanları ama uzatmak istemiyorum şimdi ![]() Allah nasip eder de önümüzdeki sene 2016-2017 yazmayı bırakmış oluruz, Yeni bir fenomeni konuşuyor oluruz inşallah ![]()
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Antalyaspor1966, AZOR, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral, Snowevren, Snowsedat, snowserkan, taboo
Serkan bey,
yaklaşık 1 senedir yazmıyordum ama yılbaşı civarı İstanbul pert yazınızdan sonra heyecanla ve mutlulukla yazma gereği duydum. Ama aklımda bir soru var yaklaşık 1 ay var çok uzun bir vade, şimdi o 1 ayı biz iple çekeceğiz, Hevesimiz kursağımızda kalır mı? Böyle bir ihtimal varsa girmeyelim umutlara çünkü çok emin konuştunuz ![]()
Eyvallah Evren kardeşim.
Geçmişe gottürdün beni. Saldıranlar çok oluyordu o dönemlerde. 15-20 gün önceden tarih veriyorduk sistem gelene kadar muhalefet edenler çok oluyordu. Sistem söylediğimiz tarihte geliyordu o zamanda yağan karı az bulup muhalefet ediliyordu. Yani ne yaparsan yap saldırılar bitmiyordu. Şimdi saldıracak kimseleri de kalmadı.. ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Bu kış boş değil, kuru sıkı hiç değil. Yağış sorunumuz var yakın zamanda o sorunda ortadan kalkacak inşallah.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Antalyaspor1966, Atmosferikl6, AZOR, Burak1980, byarslan, Ekrem14, Emre10, Erol Bıldırcın, hacimurat, kartutgunu, kral, mehmet karsever, Osman_58,
Malum siteden efsane kadroyu heyecanla takip ederdik. İstanbul'un son 20 senedir ekstrem sistemlerini yaşadım. Malum yerden beri takip ederim efsane kadroyu
![]() ![]()
(12-01-2020, 07:23 PM)SnowLove34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey, Evelallah yanılmayız. Yoğun Karlı geçireceğiz söylediğim tarihleri İlerleyen günlerde görselli tahminlerde yapacağım.
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, kartutgunu, kral,
Serkan bey ben de malum siteden o gğnler hatırlıyorum hatta o gün sabahında lodostan dolayı 14 derecelik sıcaklık vardı sabah 9 sularında herkes hemen saldırıya geçmişti tarafınıza ama çok geçmeden saat 2 de herşey ortaya çıktı havadan buz yağmış tı resmen istanbul felç olmuştu siz belkide meteorolojinin bile fark edemediğini fark etmiştiniz saygılar Serkan Hocam...
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, snowerhan, Snowevren, Snowsedat, snowserkan, Xooner |
Konuyu Okuyanlar: |
Captmehmet, efe90, Ert, Galatasaray1905, Hava Tahmincisi, mehmet karsever, realshadow, snow41, snowmanadnan, SnowSD, тaяaηтυℓa, 77 Ziyaretçi |