| |
Sali ve carsamba gunleri bu haftanin en soguk gunleri olacak sicaklik 8 - 9 derecelere dustukten sonra yaklasik ay ortasina kadar yeniden 14 - 15 lere cikacak ay ortasi gibi ayin 13 unden sonra sert dusus bekleniyor
Serkan bey iyi Pazar’lar. Pazartesi akşam saatlerinde Trakya’da sanırım rakımı 400 üzeri alanlarda kar olacak. 850 sıcaklığının aslında bu rakıma yetmemesine rağmen kar alacak olmasının sebebi nedir ? Balkanlar hattına inen güçlü karasal soğuma mı ? Birde soğuk havanın yağışla beraber çökelmesinin terimsel adını hatırlayamadım. Bu olay nasıl olacak Trakya’da teşekkürler.
Yarin gelmesi beklenen yagis yarin aksama dogru aksam saatlerinde gelecek ve sali gunu sicakliklar 8 - 10 derecelere dusecek carsamba gunu sicaklik ayni yagis 2.5 gun surecek pazartesi aksami gelip carsamba aksami gidecek sonrasi yine yagissiz acik ve 14 - 15 lerde devam edecek
Özetle bu haftanin en soguk gunleri sali ve carsamba gunleri olacak haftanin ilk 3 gunu yagisli sonrasi yagissiz gececek
Pazartesi,salı Trakya ve İstanbul epeyce soğuk olacak karasal soğuma mevcut hissedilende bayağı hisetirecek 500 üstü kar görülebilir
![]() ![]()
Sali carsamba bursa uludag ve izmit kartepede kar yagisi olabilir cunku sehir merkezlerinde sicaklik 8 - 9derecelere dusecek uludag ve kartepede 0 derece olmasa bile yakin olurki gece saatlerinde eksilerde olacaktir pazartesi gecesi karayelle tipi seklinde kar olabilir diyorum Serkan bey daha iyi bilir ama benim beklentim boyle
Sali carsambanin en soguk gun olacagini ve kartepede sali carsamba kar olacagini mgm onaylamis kar ikonlarini koymus Insallah yakinda istanbuldada bu kar ikonlarini goruruz
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, 78 Ziyaretçi |