Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Kar mar yok bu kış hadi kış kış herkese. Aralık 11 12 felan da kar yok. Aralık son hafta kar var kesin bilgi yayalım. 23 Aralık akşam saatlerinden itibaren soğuk ve karlı havalar geliyor. Önce Balkanlardan hemen ardından Sibiryadan gelecek soğuk ve karlı havalar ülkemizi yılbaşına kadar etkileyecek nasipse.

(11-22-2020, 12:54 AM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kar mar yok bu kış hadi kış kış herkese.  Aralık 11 12 felan da kar yok. Aralık son hafta kar var kesin bilgi yayalım.  23 Aralık akşam saatlerinden itibaren soğuk ve karlı havalar geliyor. Önce Balkanlardan hemen ardından Sibiryadan gelecek soğuk ve karlı havalar ülkemizi yılbaşına kadar etkileyecek nasipse.

Bak böyle ağlarını örüyorsun sonra o ağları temizlemek bize kalıyor.

Elimde terlikle bekliyorum seni. 
Sektirmem tam hedeften vururum haberin olsun.
  Beğenenler:
  • Beatum, Erol Bıldırcın, kral, Snowsedat, volkan34tr

Terlik anneler için çocuklarına karşı en etkili silahtır. Sen başka bir şey bul mesela kemer vb ile dövebilirsin.
  Beğenenler:
  • kral, Snowsedat

Köşeyi dönen terlik...

Adamakıllı yıldız-karayelli bir sistem almayalı çok oldu.
Boyuna poyrazdan. Şöyle lodostan karayele ordan yıldıza dirise ettirse bir sistem gelse ne güZel olurdu.

Koskoca sonbahar kurak geçti gitti boşa geçti. Kar yağmasını geçtim bol bol yağış olsa bari kışın kuraklıktan kırılacağız yoksa. 15 gün 20 gün önceden şöyle sistem geliyot artık hava civa. Gelene kadar eriyor. O yüzden şu tarihte kar görürüz demek artık inandırıcı gelmiyor her ne kadar heyecanlandırsada. Artık bol bol yağmur veya kar yağmadan inanmam. Son 4 senenin özeti bu ne yazık ki.
  Beğenenler:
  • AZOR, snowsnow, Ümittt

(11-22-2020, 01:22 PM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Koskoca sonbahar kurak geçti gitti boşa geçti. Kar yağmasını  geçtim bol bol yağış olsa bari kışın kuraklıktan kırılacağız yoksa. 15 gün 20 gün önceden şöyle sistem geliyot artık hava civa. Gelene kadar eriyor. O yüzden şu tarihte kar görürüz demek artık inandırıcı gelmiyor her ne kadar heyecanlandırsada. Artık bol bol yağmur veya kar  yağmadan inanmam. Son 4 senenin özeti bu ne yazık ki.

Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak kitlesel göç kaçınılmaz olacak
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Ümittt

rusya'da cska'nın maçı var, şuan canlı izliyorum. ne güzel kar yağıyor Smile darısı başımıza.

Yarin haftanin ilk gunu hava acik ama soguk sali carsamba yine hafif yagis ve soguk var persembeden itibaren yagis yok ama sicakliklarda degismiyor 10 - 12 lerde bu hafta gececek
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, mehmet karsever, Poyraz, Snowsedat, Ümittt

Ay sonu tipik sonbahar yağışları alabiliriz
resim

Istanbul ve cevresi için Sonbaharin son ayida ciliz yagislar disinda yagissiz ve kurak gecti geciyorda eylul ekim ayi zaten ilik ve yagissizdi

1 Hafta sonra Aralik ayi kış mevsiminin ilk ayina giriyoruz artik bari kis mevsimi bol yagisli gecse temennimiz bu yonde
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, Snowsedat, themuslim

Konuyu Okuyanlar:
BABA, Çilingozlu, тaяaηтυℓa, 69 Ziyaretçi