| |
Kar mar yok bu kış hadi kış kış herkese. Aralık 11 12 felan da kar yok. Aralık son hafta kar var kesin bilgi yayalım. 23 Aralık akşam saatlerinden itibaren soğuk ve karlı havalar geliyor. Önce Balkanlardan hemen ardından Sibiryadan gelecek soğuk ve karlı havalar ülkemizi yılbaşına kadar etkileyecek nasipse.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, Göksel, hacimurat, kral, snow41, Snowevren, snowserkan, succinct, volkan34tr
(11-22-2020, 12:54 AM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kar mar yok bu kış hadi kış kış herkese. Aralık 11 12 felan da kar yok. Aralık son hafta kar var kesin bilgi yayalım. 23 Aralık akşam saatlerinden itibaren soğuk ve karlı havalar geliyor. Önce Balkanlardan hemen ardından Sibiryadan gelecek soğuk ve karlı havalar ülkemizi yılbaşına kadar etkileyecek nasipse. Bak böyle ağlarını örüyorsun sonra o ağları temizlemek bize kalıyor. Elimde terlikle bekliyorum seni. Sektirmem tam hedeften vururum haberin olsun.
Terlik anneler için çocuklarına karşı en etkili silahtır. Sen başka bir şey bul mesela kemer vb ile dövebilirsin.
Köşeyi dönen terlik...
Adamakıllı yıldız-karayelli bir sistem almayalı çok oldu. Boyuna poyrazdan. Şöyle lodostan karayele ordan yıldıza dirise ettirse bir sistem gelse ne güZel olurdu.
Koskoca sonbahar kurak geçti gitti boşa geçti. Kar yağmasını geçtim bol bol yağış olsa bari kışın kuraklıktan kırılacağız yoksa. 15 gün 20 gün önceden şöyle sistem geliyot artık hava civa. Gelene kadar eriyor. O yüzden şu tarihte kar görürüz demek artık inandırıcı gelmiyor her ne kadar heyecanlandırsada. Artık bol bol yağmur veya kar yağmadan inanmam. Son 4 senenin özeti bu ne yazık ki.
(11-22-2020, 01:22 PM)themuslim Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Koskoca sonbahar kurak geçti gitti boşa geçti. Kar yağmasını geçtim bol bol yağış olsa bari kışın kuraklıktan kırılacağız yoksa. 15 gün 20 gün önceden şöyle sistem geliyot artık hava civa. Gelene kadar eriyor. O yüzden şu tarihte kar görürüz demek artık inandırıcı gelmiyor her ne kadar heyecanlandırsada. Artık bol bol yağmur veya kar yağmadan inanmam. Son 4 senenin özeti bu ne yazık ki. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak kitlesel göç kaçınılmaz olacak
rusya'da cska'nın maçı var, şuan canlı izliyorum. ne güzel kar yağıyor
darısı başımıza.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, kral, mehmet karsever, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr, Xooner
Yarin haftanin ilk gunu hava acik ama soguk sali carsamba yine hafif yagis ve soguk var persembeden itibaren yagis yok ama sicakliklarda degismiyor 10 - 12 lerde bu hafta gececek
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, kral, mehmet karsever, Poyraz, snow41, Snowsedat, themuslim
Istanbul ve cevresi için Sonbaharin son ayida ciliz yagislar disinda yagissiz ve kurak gecti geciyorda eylul ekim ayi zaten ilik ve yagissizdi
1 Hafta sonra Aralik ayi kış mevsiminin ilk ayina giriyoruz artik bari kis mevsimi bol yagisli gecse temennimiz bu yonde |
| Konuyu Okuyanlar: |
| BABA, Çilingozlu, тaяaηтυℓa, 69 Ziyaretçi |

darısı başımıza.