Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ayin 26 sindan itibaren birseyler olacak surprizlere acik ayrica resmen sellektor yapiyor ayin 26 sindaki sistem
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan, kral, Serkofb, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow

Ecmf toplam yağış iç kesimlerinde yağışlar sıkıntılı
resimEcmf toplam kar
resim

Bu gelen sistemde bir onceki sisteme gore sanirim yagis biraz daha iyi gibi
Ayrica persembe gunu ruzgar sert hatta firtina seklinde esmesi bekleniyor

(11-16-2020, 07:54 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-16-2020, 06:48 PM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi gfs cok iyi gelmeye basladi sevinelim mi bilemedim. 19 20 sistemi de guclendi biraz sanki. Serkan abi surpriz sistem aciklamalarini bekliyoruz.

Sevineceksin tabi ki aslanım.

Bunlar güzel hareketler. 15 gün sonra -15'leri göreceksin. 
Şimdi sevin söylediğim tarihler geldiğinde de havalara uçarsın.

Ansızın vereceğim o haberi merak etme sadece biraz daha sabır. thumbsup
 18 yıl İstanbul' da yaşadım, en güzel karları yaşadım belki ama son 2 yılda çok kötüydü KAR anlamında ama tabi ben İstanbulu bırakmama rağmen yorumlarınızı bırakmadım, hala oradaymışım gibi mutlu oluyorum bu haberleri duydukça. Bizim buralarda Kar kapıya pek dayanmaz artık biz Kar yağan Dağların kapısına dayanacağız. Bunun için 4 adet en iyi kış lastiği aldım birde zincir takımı. Bakalım bu sene dağlara çıkacağız. Smile

(Son Düzenleme: 11-17-2020, 12:16 PM, Düzenleyen: Xooner.)

@Hasan

Valla Hasan Hocam açıkçası bu coğrafyadaki en iyi iki kar ve kayak merkezleri Davraz ve Bozdağ'dır. Bunlardan birine de çok yakınsınız.

Geçtiğimiz kış arkadaşlar gittiler Denizli Bozdağ Kayak Merkezi'ne ve hem müthiş kar yağışı görmüşler hem de karla oynamışlar.

Arkadaşım anlatıyor : "Son gün hazırlandık, bir iki saat daha oynayıp yola çıkalım diyorduk ki tesisten uyarı yapıldı 'yoğun kar yağışı olacak, dışarıda kalmayalım, güvenli yerlere girelim vs' diye. Biz de çok üstüne durmadık, yine de arabaya yakın oyalandik, uzaklaşmadik. Derken bi kararti oldu, rüzgâr geldi, üşüdük, arabaya binmemizle tipi bir başladı ki göz gözü görmez oldu. Bir saate yakın arabada bekledik, baktık yollar kapanıyor, görüş gitmiş, bizde yola çıkacak cesaret kalmadı, bir hızla koşarak otele döndük, bir gece daha kalmak istedik ve geceye kadar yağan karla öyle mutlu olduk ki..."

Darısı bu kış sizin başınıza Smile Darısı bu kış hepimizin başına inşallah.

Not: Kış lastiklerini Nokian mı aldınız? Ben üç sene kullandım, bugün yeni alsam başka marka düşünmem.

resim

yarindan itibaren 3 gun ( carsamba persembe ve cuma gunu )marmarada hem yagis hem kuvvetli kuzeyden ruzgar var hizi 60 - 70 km
  Beğenenler:
  • Burak1980, hacimurat, kral, Snowsedat, snowserkan, volkan34tr

Serkan hocam merhaba twitter de sayfa açmayı düşünüyormusunuz şahsen bu güzel yorumlarınızın daha çok kişiye ulaşması gerekmekte olduğu görüşündeyim
  Beğenenler:
  • snowserkan

(11-17-2020, 02:46 PM)Raulmarul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan hocam merhaba twitter de sayfa açmayı düşünüyormusunuz şahsen bu güzel yorumlarınızın daha çok kişiye ulaşması gerekmekte olduğu görüşündeyim

https://twitter.com/snowserkan

(Son Düzenleme: 11-17-2020, 06:23 PM, Düzenleyen: snow41.)

BURSA Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; 18.11.2020 günü itibariyle bölgemizde kuzeydoğudan kuvvetli rüzgar ve fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Marmara Denizi'nde Fırtına Bekleniyor!

Beklenen Hadise
Fırtına

Beklendiği Yer
Marmara'da rüzgarın yarın (18.11.2020 Çarşamba) akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Cuma (20.11.2020) günü gece yarısından sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Başlama-Bitiş Zamanı
18.11.2020 18:00-20.11.2020 23:59

Hadisenin Şiddeti
Fırtına
  Beğenenler:
  • Snowsedat, snowserkan, Ümittt, volkan34tr

İstanbul avrupa yakasi icin ruzgar tahmininiz nedir ustadlarim

Konuyu Okuyanlar:
REALSHADOW, 80 Ziyaretçi