Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

resim

Bugun kutleler resmen marmara denizi uzerinden gelip direk gebze bolgesine calisti cok guzel etkili bir yagis var

(10-30-2020, 07:50 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(10-30-2020, 07:05 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bölgesel konu açılacak mi arkadaşlar

Bölgesel derken yağış ihtimali olan bölgeler için mi?

Evet serkan bey artık istanbulda yaşamadığım için açıkçası kendi şehrim içinde bilgi almak anlık durum paylaşmak adına sormak istedim
  Beğenenler:
  • Enginist, Hasan_iSTANBUL

Accu asya tahmini; ülkemize yağışlı geçecek dediler.
resim

Sicaklik bayagi dustu su an itibariyla Gebzede sicaklik 10.4 derece

Bu sabah ilk defa kısta oldugumu hissettim, disaridaki hava cok temiz ve soguk
  Beğenenler:
  • snow41

Sicakliklar sonunda mevsim normallerinde (moyenne1981-2010) pazar sabah karsi istanbulun anadolu yakasi ve marmaranin dogusu icin yagis ihtimali var

resim

Accuweather'in yapmış olduğu Asya tahminini daha detaya indirerek ne tür salınımlar olabileceğini haritalar üzerinde göstereceğim.

Doğu için çok soğuk az yağışlı, Batı için ise soğuk ve yağışlı bir öngörü yaptık.

Asya tahmini bunu destekliyor.

Yakın zamanda daha iyi anlayabileceğiniz şekilde haritalar üzerinde göstereceğim.

Soğuk bir kış var yalnız. Bunu bilin.

Merhabalar serkan hocam tahminci değilim bu işlerden de anlamam ama accunun asya tahminine göre asyanın doğusu ve sibirya soğuk olacak orta asya ılık ve kurak kuzeyimiz ise ılık bu soğukların yönünün Türkiyeye geleceğini gösteriyor sanırsam koridor Türkiyeye doğru açık sanırım başka nereye gidecek bu soğuklar. uygun basınç yerleşimiyle güzel sistemler alıcaz gibi sibirya destekli ben bu tahminden onu çıkardım.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, snow41, Snowsedat, snowserkan

(Son Düzenleme: 10-31-2020, 02:05 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(10-31-2020, 12:24 PM)merdoo93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar serkan hocam tahminci değilim bu işlerden de anlamam ama accunun asya tahminine göre asyanın doğusu ve sibirya soğuk olacak orta asya ılık ve kurak kuzeyimiz ise ılık bu soğukların yönünün Türkiyeye geleceğini gösteriyor sanırsam koridor Türkiyeye doğru açık sanırım başka nereye gidecek bu soğuklar. uygun basınç yerleşimiyle güzel sistemler alıcaz gibi sibirya destekli ben bu tahminden onu çıkardım.

Merhaba,

Doğruya yakın bir düşüncen var. 

Müsait olduğumda ne tür salınımlar alacağımızı, sistemlerin karakterini açacağız. 

Accuweather'in çizdiği öngörü genel bir desen sadece. 

Biz detaylandıracağız.

13-15 kasim periyodu için ne tür bir öngörü var acaba?
Lokasyon --》Kurtköy civarı. Seyircisiz de olsa F1 haftası.
  Beğenenler:
  • Atmosferikl6, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
efe90, KardanadamEmin, sirgalton, snowserkan, 91 Ziyaretçi