Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

12 gibi Adalar açıklarında beliren mor renkli kütle ruzla açıklarında kayboldu.

Şu an Bulgaristan kıyı şeridinden deniz üstünde ilerleyerek gelen soğuk cephe ile güneyli sokulan ılıman cephe Kıyıköy açıklarında karşılaşıyorlar.
Oluşum şahane. Ama kıyıdan rahat 10km uzakta.

Güney doğulu olarak ilerleyen soğuk cephe havayı karışıtırıp tahmin edilemez hale getiriyor.
Piyango vuran yerlerde ani su baskınları, az sonra Gebze'yi suya gömecek gibi görünen yerlerde hayal kırıklıkları, ama barajlara illa ki dopingleme etkisi görülecek diye tahmin ediyorum.
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, Snowevren, snowserkan

(Son Düzenleme: 10-30-2020, 02:21 PM, Düzenleyen: snow41.)

Gelen kutleler Gebzeyi venedike cevirecek en fazla 30 - 40 mm diyordum ama 50 ve uzeri olacak gibi gebzede

resim

Istikamet Gebze
  Beğenenler:
  • snowserkan

Az önceki kütle gebzeye uğramadı bile.Gebze yi bilmem ama Avrupa yakasında şölen başlıyorSmile
  Beğenenler:
  • snow41, snowserkan

Gebze'yi İl yapsınlar.Smile
  Beğenenler:
  • Enginist, snow41

Ben demedim mi akşamı bulur diye?
  Beğenenler:
  • snow41

Bursa radari daha Bi renkli. İstanbul radarinda çözünürlük düşük kalıyor ben artık kullanmıyorum. Tavsiye ederim. Daha önce Serkan abi de bahsetmişti.

(Son Düzenleme: 10-30-2020, 02:43 PM, Düzenleyen: snow41.)

Gebzede saganak basladi

(10-30-2020, 02:25 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gebze'yi İl yapsınlar.Smile

Il olacakta istanbulda istemiyor kocaelide istemiyor Kocaelide 13 ilce var 12 ilcenin toplamindan daha fazla nufus var nufus yogunlugunda yanlis hatirlamiyorsam istanbulun 30 ilcesini geride birakiyor gebze il olursa kocaelinin buyuksehirligi elinden gidiyor istanbulun tuzla ve sileninde gebzeye dahil edilmesi vardi istanbulda o ilceleri vermek istemeyince kaliyor
yani bu konular uzun konular o yuzden gebze boyle kalir

resim

Gercekten marmara uzerinden kutleler birlesip guclenerek geliyor onumuzdeki saatlerde kiyamet kopacak gibi
su an kucuk bir kutle gebzeye guzel yagis birakiyor ama asil buyuk ve turunculari bekliyoruz
  Beğenenler:
  • Enginist

resim

Kucukcekmece son durumSmile

Deprem olmuş geçmiş olsun

İzmir Seferihisar 6.6

Konuyu Okuyanlar:
snow41, 12 Ziyaretçi