| |
Bu arada Avrupa'da kar yağışı haberleri geliyor
![]() Darısı başımıza... https://www.ensonhaber.com/dunya/avrupada-kar-yagisi
AdakaR
Batı Kesimlerde Kuvvetli Rüzgar ve Kısa Süreli Fırtınaya Dikkat!
Beklenen Hadise Fırtına Beklendiği Yer Rüzgarın bugün öğle saatlerinden itibaren Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı ile Batı Karadeniz’in batısında güneybatıdan (Lodos) kuvvetli (50-70 km/sa) ve yer yer kısa süreli fırtına (70-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 29.09.2020 12:00-29.09.2020 19:00 Hadisenin Şiddeti Kuvvetli Fırtına Mgmden Alinti
Bugün saat 12 ile 20 arası fırtına ve yağış için dikkatli olunmalı. Rüzgar hamleleri 50 kmyi istanbulda bulacak, marmara denizinde ise 60-70 km
Buna lokal kuvvetli yağışlarda eşlik edecek.
(09-28-2020, 05:31 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu diyagramlarin ne anlattigini bir anlayamadim gitti Biraz daha fazla anlayabileceksin. ![]() Yukarıda gördüğün diyagram aşağıdaki sayfanın görsel üzerine dökülmüş hali. https://www.meteociel.fr/modeles/gefs_cartes.php
(09-29-2020, 10:42 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-28-2020, 05:31 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu diyagramlarin ne anlattigini bir anlayamadim gitti Tesekkurler Serkan bey sayenizde hergun yeni bilgiler ogreniyoruz elinize emeginize saglik
Estağfurullah.
Siz ve forumu kullanan herkes bilmediği öğrenmek istediği ne varsa buradan sorabilirler. Bilgimiz dahilinde hiç bir soruyu cevapsız bırakmayız.
İstanbul’un Avrupa Yakasının Batısında Yerel Kuvvetli Yağışa Dikkat!
Beklenen Hadise Gökgürültülü Sağanak Yağış Beklendiği Yer Meteoroloji radarından alınan bilgilere göre bugün 11:00-12:30 saatleri arasında İstanbul’un Avrupa Yakasının batısında (Silivri, Büyükçekmece, Çatalca, Arnavutköy çevreleri) beklenen gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Başlama-Bitiş Zamanı 29.09.2020 10:50-29.09.2020 12:30 Hadisenin Şiddeti Kuvvetli Yağış Mgmden Alinti
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 460 Ziyaretçi |