Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

(09-23-2020, 07:50 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gercekten zaten ruzgarlarin en delisi lodos
80 - 90 km hizla esmesi bekleniyor insallah arkasindaki yagis guzel olur tum temennimiz bu

İyi aksamlar snow41 ustadim bu ruzgar hizi deniz uzerindeki hızmı karadaki hızmı mesela istanbul sehiricinde bu hız olurmu
  Beğenenler:
  • Enginist, ersel candan, kral, snow41

Benim tahminim karadada 70 - 80 km hizi gorebiliriz ama Serkan bey daha ayrintili soyleyebilir benim beklentim genel olarak bolge genelinde ataklarda 80 - 90 ni gorebiliriz yinede yaniltmis olmak istemem bu beklenti kuzey ege ve marmara geneli icin
  Beğenenler:
  • Burak1980, kral

(09-23-2020, 10:57 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim tahminim karadada 70 - 80 km hizi gorebiliriz ama Serkan bey daha ayrintili soyleyebilir benim beklentim genel olarak bolge genelinde ataklarda 80 - 90 ni gorebiliriz yinede yaniltmis olmak istemem bu beklenti kuzey ege ve marmara geneli icin

Tesekkurler ustadim
  Beğenenler:
  • kral

İnşallah bu sene lodossuz bir kış geçiririz
  Beğenenler:
  • ersel candan, kral

Pazar ve sali gunku yagislar bugun yine buharlasmis yok olmus lodos var arkasinda yagis yok gercekten ilginc yagisi trakya alacak trakyadan bize gelemeyecek cumartesi ve sali gunu belki avrupa yakasi azda olsa yagis alabilir oda supheli
  Beğenenler:
  • ersel candan, kral

Hafta sonunda sonra yine yuksek basinc gorunuyor, bu ekimin ilk haftasinida gunduz sicak , gece serin ve gunleri yagissiz gecirebiliriz demek , tabloyu sevmedim

resim
  Beğenenler:
  • AZOR, kral, snow41, themuslim

Hafif bir yağış geçişi muhtemeldir..

resim

(09-24-2020, 06:16 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hafif bir yağış geçişi muhtemeldir..

Güney Ege'den mi bahsettin abi, azıcık bi yağmur gördük aylar sonra Smile
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, snowserkan

(09-24-2020, 09:55 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-24-2020, 06:16 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hafif bir yağış geçişi muhtemeldir..

Güney Ege'den mi bahsettin abi, azıcık bi yağmur gördük aylar sonra Smile

Kutlarımm. Tebriklerr. Smile

Kuraklık insanı bir damla suya sevinir hale getiriyor işte. Telafisi olacak bugünlerin İnşallah.

İstanbul'da görecek bu gece o azıcık yağmurdan..
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, ersel candan, snow41, Xooner

Ciselemelerle yetinir olduk neyse sonrasi kis beklentimizi karsilasin ona sukur diyelim
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, ersel candan, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
5 Ziyaretçi