| |
(09-23-2020, 07:50 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gercekten zaten ruzgarlarin en delisi lodos İyi aksamlar snow41 ustadim bu ruzgar hizi deniz uzerindeki hızmı karadaki hızmı mesela istanbul sehiricinde bu hız olurmu
Benim tahminim karadada 70 - 80 km hizi gorebiliriz ama Serkan bey daha ayrintili soyleyebilir benim beklentim genel olarak bolge genelinde ataklarda 80 - 90 ni gorebiliriz yinede yaniltmis olmak istemem bu beklenti kuzey ege ve marmara geneli icin
(09-23-2020, 10:57 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim tahminim karadada 70 - 80 km hizi gorebiliriz ama Serkan bey daha ayrintili soyleyebilir benim beklentim genel olarak bolge genelinde ataklarda 80 - 90 ni gorebiliriz yinede yaniltmis olmak istemem bu beklenti kuzey ege ve marmara geneli icin Tesekkurler ustadim
Pazar ve sali gunku yagislar bugun yine buharlasmis yok olmus lodos var arkasinda yagis yok gercekten ilginc yagisi trakya alacak trakyadan bize gelemeyecek cumartesi ve sali gunu belki avrupa yakasi azda olsa yagis alabilir oda supheli
Hafta sonunda sonra yine yuksek basinc gorunuyor, bu ekimin ilk haftasinida gunduz sicak , gece serin ve gunleri yagissiz gecirebiliriz demek , tabloyu sevmedim
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980,
(09-24-2020, 09:55 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-24-2020, 06:16 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hafif bir yağış geçişi muhtemeldir.. Kutlarımm. Tebriklerr. Kuraklık insanı bir damla suya sevinir hale getiriyor işte. Telafisi olacak bugünlerin İnşallah. İstanbul'da görecek bu gece o azıcık yağmurdan..
Ciselemelerle yetinir olduk neyse sonrasi kis beklentimizi karsilasin ona sukur diyelim
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 5 Ziyaretçi |