Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Yagis istanbula cuma geliyor gorunuyordu simdi cumartesi gelecek gorunuyor oda cumartesi istanbulun kuzeyine istanbul geneline bir pazar gunu gorunuyor 3 gunluk yagis yaklastikca nerdeyse 1 gune dustu

(09-16-2020, 02:02 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yagis istanbula cuma geliyor gorunuyordu simdi cumartesi gelecek gorunuyor oda cumartesi istanbulun kuzeyine istanbul geneline bir pazar gunu gorunuyor 3 gunluk yagis yaklastikca nerdeyse 1 gune dustu

Ahmet bey , yağış miktarları aslında 1 gün öncesine kadar bile değişkenlik gösterebiliyor ben bizden yana değişeceği tahmin ediyorum umarım güzel bir yağış alırız..
  Beğenenler:
  • adakar, ahmetcengiz, AZOR, Burak1980, ersel candan, snow41, snowserkan

anlamayan
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, ersel candan, Hasan_iSTANBUL, snow41

(Son Düzenleme: 09-16-2020, 03:45 PM, Düzenleyen: ersel candan.)

(09-13-2020, 08:52 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 18 Eylül cuma Marmara için kıyamet günü
resim

Yunanistan’a giden sistemi kovalarken kendi yagislarımızdan olduk üç günlük yagisimiz bir güne oda neredeyse çisenti miktarına geriledi degisim olabilir ancak sürekli sistemlerde kayıp yaşıyoruz umarım kışın bu gidişat değişir
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, snow41, snowserkan

Gercekten oyle ne varsa istanbul ve civarinda tam bize kadar yaklasiyor bozulmuyor bize yaklastikca seker gibi eriyip gidiyor bayagi etkili yagislar beklerken cumadan pazartesiye kadar simdi 1 gun kaldi o da yok olmaz insallah
tum beklentimiz insallah tersine donerde cuma gunu baslar pazar aksami biter etkili bir yagis aliriz
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, Hasan_iSTANBUL

(09-16-2020, 02:48 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-16-2020, 02:02 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yagis istanbula cuma geliyor gorunuyordu simdi cumartesi gelecek gorunuyor oda cumartesi istanbulun kuzeyine istanbul geneline bir pazar gunu gorunuyor 3 gunluk yagis yaklastikca nerdeyse 1 gune dustu

Ahmet bey , yağış miktarları aslında 1 gün öncesine kadar bile değişkenlik gösterebiliyor ben bizden yana değişeceği tahmin ediyorum umarım güzel bir yağış alırız..

insallah tersine donerde yine 3 gunluk yagis aliriz
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, Hasan_iSTANBUL

Ekimin ikinci yarısında yağışlar Marmara'da normallarin üzerinde ülke genelindede öğle güneydoğu hariç
Ecmf
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL

resim

resim

Mgm de cuma ve cumartesiye istanbula ve marmaraya yagis vermemis
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, ersel candan, Hasan_iSTANBUL

0,1 - 5 mm nedir ya egeye verdigi? 200 km uzakta 300 mm yagis var ah ne olur biraz daha batili olsaydi..
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, snow41

Marmaradaki cuma cumartesi gunlerindeki yagista yok olmus
  Beğenenler:
  • Burak1980

Konuyu Okuyanlar:
3 Ziyaretçi